Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALLAR’DAN YANGINZEDELERE ZİYARET

ALLAR’DAN YANGINZEDELERE ZİYARET
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yelkenler köyünde meydana gelen yangın nedeniyle etkilenen vatandaşları ziyaret etti.


Gerede ilçesi Yelkenler köyünde geçtiğimiz gün meydana gelen yangında bir ev, samanlık ve kuruluk zarar gördü. Yangın sonrasında Belediye Başkanı Mustafa Allar, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Kemal Atay, İtfaiye Müdürü Salih Açar ve Fen İşleri Müdürü Hasan Şen ile yangınzedelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

“YANLARINDA OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİM”

Başkan Allar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Yaşanan yangında Mehmet Ali Çelik'e ait 1 ev ve 1 kuruluk, Mustafa Özalp'e ait 1 samanlık, 1 kuruluk ve 1 ahır kullanılamaz hale gelirken etrafta bulunan evlere sıçramadan; İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz ve takviye ekipler marifeti ile kontrol altına alınmıştır. Yangından etkilenen köylülerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimizin ve Belediyemizin tüm imkanları ile yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Rabbim Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi her türlü afetlerden korusun” dedi.

Etiketler: bolu haberler