Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALLAR’DAN MİLLİ TAKIMLARA ZİYARET

ALLAR’DAN MİLLİ TAKIMLARA ZİYARET
Türkiye ve Ukrayna Genç Bayan Milli Takımlarının kampı Gerede Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezinde başladı.


Türkiye ve Ukrayna Genç Bayan Milli Takımları, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük önem verdiği ve sürekli desteklediği Gerede Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezinde kampa girdiler. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ve İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya ve beraberinde ki heyet kamp yapan Milli Takımları ziyaret ettiler. Ziyarette heyete Arkut Sporcu Eğitim Merkezi Antrenörleri eşlik etti. Kamp yapan Milli Kayakçılar, Arkut Dağından ve yeni yapılan pistlerden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler ve kampların kendileri açısından yüksek verimlilik sağladığını dile getirdiler. 

NESTERENKOV: “BİZLERE YARDIMCI OLUYORLAR”

Ukrayna Genç Bayan Milli Takım Antrenörü Lada Nesterenkov yaptığı açıklamada, “Türklerin misafirperver olduğunu bizler biliyoruz. Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezi antrenörleri ve sporcuları bizleri çok güzel karşıladı. Bizlerle yakinen ilgilenerek bizlere yardımcı oluyorlar. Bizi ziyaret eden Belediye Başkanımıza ve Müdürlerimize teşekkür ediyorum, ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti” dedi.

ALLAR:“İLÇEMİZİN TURİZMİ VE TANITIMI İÇİN YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Mustafa Allar, “Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezimizde kamp yapan Türkiye ve Ukrayna Genç Bayan Milli Takımlarını ziyaret ettik. Kamp yapan Milli Takımlar Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezini çok beğendiklerini ve kamplarının olumlu geçtiklerini ifade ettiler. Arkut Dağında bulunan pistler için yaptığımız asfalt çalışmaları için, Arkut Sporcu Eğitim Merkezi Hocaları, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ve İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya şahsıma ve belediyemize teşekkürlerini ilettiler. İlçemizin turizmi ve tanıtımı için bugüne kadar yaptığımız çalışmalar yarın da devam edecek” dedi.     

Etiketler: bolu haberler