Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALKIŞLANACAK BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ!

ALKIŞLANACAK BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ!
Bolu’da 11-12 Mart tarihlerinde geliri depremzedeler için kullanılmak üzere Bolulu kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu kermes kuruldu.

Highway Outlet AVM’nin ev sahipliğinde düzenlenen kermeste, Bolu Garnizon Komutanlığı, Bolu Jandarma Alay Komutanlığı, Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bolu Halk Eğitim Merkezi, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu, Bolu Yardım Sevenler Derneği, TOBB Bolu Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Bolu İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi ve Bolulu kadınlarımızın kendi imkanlarıyla ürettikleri gıda, giyim, aksesuar, süs eşyaları ve çeyizlik ürünlerini satışa çıkardıkları kermesten elde edilen gelirin tamamı deprem bölgesindeki depremzedeler için kullanılacaktır.

18-19 Mart’ta Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tüm ilçeleri ile birlikte katılacağı kermese hazırlanıyor. Tüm vatandaşlarımızın evde hazırladıkları ürünleri kermese getirip ürün desteği sağlayabilecekleri gibi, kermesten alışveriş yaparak da katkıda bulunabilirler. Kermes, saat 10:00–22:00 saatleri arasında açık olacaktır.

Tüm halkı destekleri için bekliyoruz.

Etiketler: bolu haberler