Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALİ İMRAN ÇATANA GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

ALİ İMRAN ÇATANA GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ
Bolu’nun sanayi esnaflarından aynı zamanda AK Parti Bolu İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Ali İmran Çatana koronavirüse yenik düşerek vefat etti. Çatana, gözyaşlarıyla defnedildi.

Bolu’nun sevilen esnaflarından ve siyaset arenasından da herkesim tarafından sevilen Ak Parti Bolu İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Ali İmran Çatana yakalandığı koronavirüse yenik düşerek vefat etti.

Cenaze törenine, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda yakını katıldı.

Ali Çatana’nın cenazesi 18 Ağustos Çarşamba 11.00’da, Sağlık Mahallesindeki evinden alınarak, Küplüce camiinde kılınan cenaze namazına müteakip defnedildi.

Boludabolu olarak Çatana ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz.