Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALİ BABACAN, BOLU’LU HAYIRSEVER İŞADAMI İZZET BAYSAL’IN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

ALİ BABACAN, BOLU’LU HAYIRSEVER İŞADAMI İZZET BAYSAL’IN KABRİNİ ZİYARET ETTİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bolu’da BAİBÜ Kurucusu Hayırsever İşadamı İzzet Baysal’ın Anıt Mezarını ziyaret ederek çiçek bıraktı, Fatiha okudu. Babacan; “İzzet Baysal gerçekten iş dünyamızın çok önemli isimlerinden birisi, Türkiye’nin ekonomisine çok önemli katkıları olan çok büyük bir hayırsever. Gerçekten vizyon sahibi, iş insanı olup bütün çalışmasını, emeğini başta kendi memleketine ama tüm Türkiye’ye de adayan bir insan” dedi.

Çevre ve iklim değişikliği eylem planı için Bolu’nun Mudurnu ilçesi Gürçam köyü sınırlarındaki bir kamp alanında tanıtım programı ve DEVA Partisi Bolu il başkanlığı ziyareti için ilimize gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’ın ilk ziyareti İzzet Baysal’ın Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kampüsünde bulunan Anıt Mezarı ile başladı.

“ÇOK BÜYÜK BİR HAYIRSEVER”

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, mezar ziyaretinin ardından merhum İzzet Baysal ile ilgili değerlendirmede bulunarak; “Değerli arkadaşlar bugün Bolu’da Deva Partisi İl Teşkilatının hazırlamış olduğu programa iştirak etmek Genel Merkezden arkadaşlar ile birlikte buradayız. İlk ziyaretimizi rahmetli İzzet Baysal’ın anıt kabrine yaptık. İzzet Baysal gerçekten iş dünyamızın çok önemli isimlerinden birisi. Türkiye’nin ekonomisine çok önemli katkıları olan bir insan. Aynı zamanda çok büyük bir hayırsever.” diye konuştu.

“DEVA PARTİSİ ARTIK BOLU’DA DAHA ÇOK VAR OLACAK”

İzzet Baysal ile ilgili değerlendirmesine devam eden Babacan, Bolu’da artık daha çok var olacaklarını vurgulayarak, “Kreşlerden, okullardan, huzurevlerinden tutun da burada bu tepeden gördüğümüz İzzet Baysal Üniversitesine kadar ülkemize çok önemli hayrı dokunan işler yapmış gerçekten. Kurmuş olduğu vakıf da bütün bu işlerin sürdürülebilirliğini halen sağlamakta. Gerçekten vizyon sahibi, iş insanı olup bütün çalışmasını, emeğini başta kendi memleketine ama tüm Türkiye’ye de adayan bir insan. Onun için Bolu ziyaretimizi burada başlatmak istedik. Bu vesileyle Bolulu tüm vatandaşlarımıza sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. DEVA Partisi bundan sonraki süreçte artık Bolu’da daha çok var olacak, tüm ilçelerde daha görünür olacak ve tüm Bolu’ya hem hazırlıklarımızı, hizmetlerimizi anlatacağız hem de Bolu’nun bizden beklentilerini, taleplerini, sıkıntılarını, şikayetlerini kendilerinden dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler