Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALFEMO İLE BU YAZ GÜZEL GEÇECEK

ALFEMO İLE BU YAZ GÜZEL GEÇECEK
Bolu'nun en prestijli mağazalarından biri olan Alfemo Mobilya KDV indiriminin son günlerinde %25 indirime ilave %15 indirim kampanyasıyla, herkesi bu avantajlı fiyatlardan yararlanması için Alfemo Mağazasına bekliyor

Yatak odası takımlarından yemek odası takımlarına, yaşam ünitelerinden oturma grubu, köşe takımı, yatak, baza ve başlıklara uzanan çok geniş bir ürün yelpazesini kapsayan kampanyalar müşterilerini bekliyor.

Bolu Alfemo Mağaza sahibi Altan Astarcı kampanyalarla ilgili olarak şunları söyledi; 

“ALFEMO MOBİLYA TÜKETİCİYE KOLAYLIKLAR SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR”

“Temmuz, Ağustos, Eylül ayları düğün sezonu olduğu için tüketicinin böyle bir ihtiyacı varsa bu ihtiyaçlarını biraz geriye çekip Haziran ayı bitine kadar almasında fayda var. Alfemo mobilya tüketiciye kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Düğün sezonunda bizim geleneksel olarak yaptığımız %25 indirime ilave %15 indirim kampanyasıyla peşin fiyatına 12 taksit kampanyası ve seçili ürünlerde sürpriz hediye mağazamızda.

Toplu alışverişlerde bütün bir ev eşyasında ciddi bir fiyat indirimi sağlıyor. Bu şekilde katlanarak devam ediyor. Biz yine müşterimize kolaylık sağlamak için illa toplu ihtiyaçları olmayan, sadece evinin oturma grubunu değiştirmek isteyen müşterilerimize yine liste fiyatları üzerindeki % 25 indirimli fiyatlardan ilave %15 indirim ile kampanyadan yararlanmalarını istiyoruz.

 Astarcı mobilya sektöründeki dalgalanmayı ve piyasalardaki durumu şu şekilde açıkladı;

“Yaz sezonu girince piyasalarda bir hareketlenme başladı. Geçtiğimiz yıldan bu sene haziran sonuna kadar KDV indirimi uzatıldı. Yılbaşından bu yana fiyatlarda bir geçiş sağlandı. Diğer sektörlerde ki gibi aynı oranlarda hammaddede ki artışlar mobilya sektörünü de fiyatlara yansıtılmadı. Mobilya da KDV % 18 den % 8'e düştü. Tüketici buradan % 10 fiyat avantajı sağlamaktadır. Sektörde tam fatura çalışan marka mobilyada bu şekildedir.”