Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Akşener, Bolu'ya geliyor işte programı

Akşener, Bolu'ya geliyor işte programı
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nın ardından yurt gezileri kapsamında Perşembe günü Bolu’ya gelip, Dörtdivan ve Mudurnu ilçelerinde de halkın sorunlarını dinleyecek.

Haber: Aslı Akış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek, vatandaşın sorunlarını yerinde dinlemek için Bolu’ya geliyor.

Türkiye’yi adım adım gezen, gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşın sorunlarını kamuoyu gündemine getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Perşembe günü saat 12.00’de ilk durağı Dörtdivan olacak. Ardından Bolu’da esnaf ziyaretleri yapacak Meral Akşener Bolu belediye başkanlığına ziyarette bulunacak.

Sabah saatlerinde karayolu ile Ankara’dan Bolu’ya hareket edecek olan Akşener’in programı şöyle açıklandı:

İYİ Parti Bolu İl Başkanlığından verilen bilgiye göre, Perşembe günü saat 12.00’de Dörtdivan ilçesine gelecek olan Akşener, esnafı gezip ziyaret ettikten sonra Bolu’ya gelecek. Akşener, saat 13.30’da Bolu’da esnaf ziyaretleri yapıp vatandaşların dertlerini ve taleplerini dinleyecek. Ardından Bolu Belediye Başkanlığına ziyarette bulunacak daha sonra Mudurnu’ya gidecek ve orada da esnafla bir araya gelecek. Akşener son olarak 18.30’da İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı teşkilatı ile bir araya gelip aynı gün Bolu’dan ayrılarak Ankara’ya hareket edecek.

Etiketler: bolu haberler