Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AKAY KARDEŞLER 1. AMATÖR LİG BAŞLADI

AKAY KARDEŞLER 1. AMATÖR LİG BAŞLADI
Törenle başlayan Akay Kardeşler 1. Amatör Lig’de ilk karşılaşmalar oynandı.

Haber: Oğuzhan Eke

Akay Kardeşler 1. Amatör Lig başladı. Karaçayır’da bulunan tesislerde gerçekleştirilen açılış töreninde Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, il protokolü, siyasi isimler, takım başkanları, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılan isimler yeni sezonda mücadele edecek takımlara ve sporculara başarılar dilerken, Bolu Vali Yardımcısı Şen, “Burada önemli olan sporun rağbet görmesi. Değerli kardeşlerim şevkle, aşkla bu işi yaptıkları sürece Allah’ın izniyle bütün kurumlarıyla Bolu arkalarındadır. Müsterih olabilirler. Spor sağlıktır, spor hayattır… Sporu hayatımızın her alanına yaygınlaştırmamız gerekiyor. Bunun da yolu amatör sporculuktan geçiyor” dedi. Konuşmaların ardından yapılan dua ile sezon başladı.

GEREDE’DE HEYECANLI MAÇ

Sezonun en merak edilen maçlarından bir tanesi Gerede’de oynandı. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Geredespor, Elvan İnşaat Kızıkspor ile karşılaştı. İki takımında yoğun mücadele ettiği maçta ilk golü Geredespor buldu. Dakika 33’te Geredespor’da kullanılan köşe vuruşuna yükselerek vuran Fall, topu ağlara gönderdi. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına Elvan İnşaat Kızıkspor başladı. Maçın 66. dakikasına kadar eşit devam eden karşılaşmada, ikinci gol yine Fall’dan geldi. İkinci golun ardından baskısını arttıran Geredespor, dakika 70’de üçüncü golü buldu. Maçın son golünü ise 82. dakikada Geredespor oyuncusu Emre Pınar attı. Maç Geredespor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Ligdeki karşılaşmaların sonuçları şöyle:

A Grubu

             Geredespor: 4 – Elvan İnşaat Kızıkspor: 0

             Taşkestispor: 2 – Kıbrıscıkspor: 0

             Karacasu 2011: 1 – Dörtdivanspor: 3

B Grubu

Bolu 14 FK: 0 – Bolu Belediyespor: 6

Özel İdare Köroğluspor: 8 – Yumrukayaspor: 0

Sebenspor: 7 – Mengen Belediyespor: 1

Etiketler: bolu haberler