Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİLİ KADINLAR BÜYÜKLERİN DUASIYLA BİSMİLLAH DEDİ

AK PARTİLİ KADINLAR BÜYÜKLERİN DUASIYLA BİSMİLLAH DEDİ
AK Parti Bolu İl Kadın Başkanlığına Hicran Çağalı’nın atanması sonrası yeniden oluşturulan AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu, hızla çalışmalarına başladı.


Hicran Çağalı başkanlığındaki AK Parti Bolu İl Kadın Kolları bir yandan teşkilatlanma çalışmalarına kaldığı yerden devam ederken bir yandan da sosyal projelerle Bolu Halkıyla bir araya gelmeye başladı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Bolu İl Kadın Kolları Yönetimi onay sonrası Sümer Mahallesi’nde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevini ziyaret etti.

AK Parti Bolu il Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ne ziyarete bulundu. Huzurevinde kalan yaşlılar ile ilgilenen AK Partili kadınlar, bir süre sohbet edip, yaşlıların isteklerini dinledi.

Yönetim Kurulunun göreve başlaması sonrası Yaşlıların hayır duasını almak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Bolu İl Kadın Başkanı Hicran Çağalı, bundan sonraki süreçte de bu ziyaretleri gerçekleştireceklerini söyledi.

“HİZMETTE KUSUR ETMEMEK EN ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZDENDİR”  

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Çağalı; “Yönetim Kurulu olarak yeni göreve başladık ve bu yüzden büyüklerimizin hayır dualarını almak için bugün buradayız. Tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Bizim kültürümüzde büyüğe saygı ile küçüğe de sevgi ile yaklaşmak vardır. Yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara moral vermeye çalışıyoruz. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimizdendir. Bizler de her fırsatta onların yanında olup taleplerini dinlemeye gayret göstereceğiz” dedi.