Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI BURSA’DA TOPLANIYOR

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI BURSA’DA TOPLANIYOR
AK Parti Genel Merkezi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 6 Eylül’de Bursa’da başlayacak. 6 – 8 Eylül arasında düzenlenecek toplantıya, Bolu’dan da katılım gerçekleşecek.

AK Parti Genel Merkezince bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı", Bursa'da 6 Eylül'de başlayacak.

Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlık edecek.

Toplantıya Bolu’dan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Ana Kademe Yerel Yönetimler Başkanı Hasan Kanca, Kadın ve Gençlik Kolları Yerel Yönetim Başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları katılacak.

Programın ilk gününde, önceki dönemlerin belediye başkanlarının bilgi ve deneyimleri yeni belediye başkanlarıyla paylaşılacak.

Toplantının ikinci gününde belediye başkanlarına liderlik, halkla ilişkiler, etkili iletişim, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi gibi konularda uzmanlar tarafından eğitimler verilecek, son gün ise belediye başkanları ve bakan yardımcılarının değerlendirme ve istişare toplantısıyla programın tamamlanacak.