Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ’DEN KÖY ZİYARETLERİ

AK PARTİ’DEN KÖY ZİYARETLERİ
AK Parti Bolu İl Teşkilatı partiye üye kazandırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda tam kadro köy ziyaretleri gerçekleştiren parti il teşkilatı son olarak Taşoluk, Hıdırşeyhler ve Çampınar Köylerinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.


HABER: Aslı Akış

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay beraberinde AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclisi Üyeleri Mazhar Bozoğlu ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Taşoluk, Hıdırşeyhler ve Çampınar Köyleri köylerini ziyaret etti.

Köy sakinleriyle bir araya gelen AK Parti heyeti bir yandan vatandaşların sorun ve taleplerini dinlerken bir yandan da Gönül Seferberliği kapsamında üye çalışmaları gerçekleştirdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde yeni üye çalışmaları devam ederken, üye olmak isteyen vatandaşlar “www.akuyebolu.org” sitesinden de online başvuru yapılabilecek.

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”                

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının talimatları doğrultusunda AK Parti üyelerinin bir yandan güncellendiğini diğer yandan da yeni üyelerin kaydedildiğini söyledi. Doğanay; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı üye kampanyasında Bolu Teşkilatları olarak durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz.  Bugünkü durağımız Taşoluk, Hıdırşeyhler ve Çampınar Köyleri. Bugün sahada gönüller yapan tüm teşkilatımıza emekleri için teşekkür ederken, Reisimizin davasında bir nefer olmak için Partimize üyeliklerini yapan hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler