Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ’DEN BOLU’YA 80 BİN MASKE

AK PARTİ’DEN BOLU’YA 80 BİN MASKE
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kovid 19 ile mücadele kapsamında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in 60 bin maske hediye etmesiyle AK Parti Bolu İl Başkanlığı olarak Bolu'ya dağıttıkları maske sayısının 80 bin adet olduğunu söyledi. Doğanay; “Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in 60 bin adet maske hediye etmesiyle birlikte Bolu'ya dağıtacağımız sayı 80 bin adet olmuştur. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de Teşkilatlarımıza verdiği destek için Bakan Yardımcımız Fatih Metin'e teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile birlikte korona virüs salgını süresince vatandaşlara ulaştırılması için mahalle muhtarlarına maske dağıtımı yaptı. Doğanay, ihtiyaç duyulması halinde maskelerin tekrar ulaştırılacağını da ifade etti.

Maske dağıtımına ilk olarak Aktaş Mahallesi Muhtarı İsmail Usta'yı ziyaret ederek başlayan Nurettin Doğanay, Kovid 19 ile mücadelede ilimizde yaşanan süreç hakkında istişarelerde bulundu. Bolu’daki 44 muhtarlığa 1000 maske teslimi yapacaklarını söyledi.

FATİH METİN'E TEŞEKKÜR

Mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek ihtiyacı olan maskeleri muhtarlara teslim eden Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “4 gün önce 20 bin maske ile birlikte muhtarlarımızın hepsini dolaştık. Dolaşmaya da devam ediyoruz. Ulaşamadıklarımız da olduk. Gördük ki bir maske sıkıntısı var. Özellikle halkımız birinci derecede öncelikle muhtarlıklarımıza geliyor. Bolu’da maske sıkıntısı olduğunu görmüş olduk. Bazı illerde maske üretimine başladılar. Özellikle belediyeler ve halk eğitimiz merkezleri aracılığı ile bu üretimi yapıyorlar. Maske sıkıntısına şahit olduktan sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin’in de destekleri ile birlikte toplamda 65 bin maske var, onları muhtarlarımın hepsine teslim edeceğiz. Onlarda vatandaşlara ulaştıracaklar. Böyle bir ihtiyaçları olduğunda biz tekrarında destek vermeye devam edeceğiz. Bolulu hemşerilerimiz rahat olsun. Biz maske ihtiyaçları noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımıza ramazan ayı boyunca hem gıda yardımı elimizden geldiği kadarıyla hem maske yardımı yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm Bolulu hemşerilerimizin ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülleri, kalpleri rahat olsun maske ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bolu’da maskemiz yok diyen kimsemiz kalmayacak” ifadelerini kullandı.

“GEREDE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DA İLÇELERE MASKE GÖNDERİYOR”

Nurettin Doğanay, maske üretimi ve dağıtımı konusunda ilçelerde de çalışmalar yapıldığını vurgulayarak, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a da teşekkür etti. Doğanay; “İlçeler düzeyinde de çalışmalar yapılıyor. Gerede de maske üretimiz yapılıyor. Gerede belediye başkanı bu konuda ciddi anlamda Gerede’deki hemşerilerimiz olmak kaydıyla Mudurnu’ya, Karacasu’ya kadar gönderiyor. Bu vesile ile Gerede Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a da teşekkür ediyorum. Sadece Gerede ile kalmıyor tüm ilçelere yardım ediyor.” şeklinde konuştu.