Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Ak Parti'de istifa edecek İl ve İlçe Başkanları...

Ak Parti'de istifa edecek İl ve İlçe Başkanları...
Yerel seçim tarihi yaklaştıkça partide çalışmalar devam ediyor. AK Parti’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 81 ilin raporu sunuldu. . Anketlerde öne çıkan isimler sonucu oluşturulan listede 20 il başkanı ve 200 ilçe başkanının yer aldığı öğrenildi. 

 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler içi AK Parti tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. 81 ilin raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu. Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre, AK Parti kurmayları, mart ayındaki seçimler için yaptığı aday adaylığı saha araştırma çalışmalarını ve anketleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.

 20 İL VE 250 İLÇE BAŞKANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, belediye başkanı aday adayı olmak için istifa edecek il ve ilçe başkanlarının da listesi sunuldu. Anketlerde öne çıkan isimler sonucu oluşturulan listede 20 il başkanı ve 200 ilçe başkanının yer aldığı öğrenildi. İstifa eden teşkilat başkanlarının yerine daha önce olduğu gibi vekaleten değil asaleten atama yapılacak. Bu yöntemle seçim çalışmaları sırasında sıkıntı yaşanmasının da önüne geçilmiş olacak.