Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN DURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN DURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Bolu Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiriyle MHP Bolu İl Başkanı olarak görevine başlayan İlhan Durak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bulunanlar arasında; Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydilli, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak katıldı.

“DİRİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı olarak bundan sonra ki süreçte bir ve diri bir şekilde çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirten MHP Bolu Teşkilatı; “MHP İl Başkanımız Sayın İlhan Durak’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Sayın Suat Güner, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Sayın Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Karacasu Belde Belediye Başkanı Sayın Celal Beydilli, Dörtdivan Belediye Başkanı Sayın Hamza Efe, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yaşar Yüceer, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Kazım Konak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Fatih Bayrak, İl ve İlçe Yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Cumhur İttifakı olarak bundan sonra ki süreçte bir ve diri bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

“RABBİMDEN MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM”

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bolu'muza atanan yeni İl Başkanı İlhan Durak'a ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Başkan İlhan Durak ve yönetimini tebrik ediyor, Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Etiketler: bolu haberler