Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ 24 ŞUBAT'TA YAPILACAK

AK PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ 24 ŞUBAT'TA YAPILACAK
AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Bolu Merkez İlçe Kongresi’nin “Bolu İçin İnandığın Yolda Yürü” sloganı ile 24 Şubat Pazartesi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacağını duyurdu. Konak; “AK Parti ailesi için teşkilatlarımızın demokrasi bayramı, yenilenme ve değişim demek olan kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bolumuza, tüm teşkilatlarımıza ve partimize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Aslı Akış

İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla 7. Olağan Kongre sürecini başlatan AK Parti, Bolu’da Kongre startını verdi. 24 Şubat Pazartesi günü Bolu Merkez ile başlayacak ilçe kongreleri, 29 Şubat 2020 Cumartesi günü Gerede, 8 Mart 2020 Pazar günü de Göynük İlçe Kongreleri ile devam edecek.

“KONGRE HAZIRLIKLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK”

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, 24 Şubat Pazartesi gerçekleştirilecek AK Parti Merkez ilçe kongresi öncesinde yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’de 7. Olağan genel kuruluna gidileceği çağrısının yapılmasının ardından genel merkezimiz tarafından açıklanan takvim doğrultusunda, AK Parti Bolu teşkilatları olarak kongre hazırlıklarımızı gerçekleştirdik.

“İLÇE KONGRELERİMİZ BAŞLIYOR”

7 Ekim 2019’da başlayan süreç, 30 Kasım 2019 tarihinde başlayan ilçe delege seçimleri ile devam etmiştir. Şimdi ise artık bismillah diyerek 22 Şubat 2020 tarihi itibariyle tüm Türkiye’de yine genel merkezimiz tarafından ilan edilen tarihlere bağlı kalarak ilçe kongrelerimiz başlıyor.

“BOLUMUZA, TÜM TEŞKİLATLARIMIZA VE PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Bolu teşkilatları olarak da bizler ilk olarak 24 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 14.00’de İl Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda yapacağımız Merkez İlçe 7. Olağan Genel Kongremizi gerçekleştireceğiz. AK Parti ailesi için teşkilatlarımızın demokrasi bayramı, yenilenme ve değişim demek olan kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bolumuza, tüm teşkilatlarımıza ve partimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.