Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ BOLUTEŞKİLATI GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

AK PARTİ BOLUTEŞKİLATI GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti 132. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.


HABER: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılımları ile 132. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı katıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay 16 Ekim Çarşamba, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleşen ve ana gündem maddesi teşkilat çalışmaları, kongre takvimi ve kongre sürecindeki çalışmalar üzerine değerlendirmelerin olduğu istişare toplantısına katıldı. AK Parti Bolu teşkilatı 17 Ekim Perşembe ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen

AK Parti 132. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında hazır bulundu.

Toplantıda teşkilatlara seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan çok net mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ İnşallah daha nice yıllar boyunca milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. AK Parti'nin varlık sebebi olan millete hizmet davasını ileriye taşımak için her fırsatı değerlendiriyoruz. 7'nci Olağan Kongre sürecimizi de bunun için bir imkan olarak görüyoruz. Delege seçimleri, belde, ilçe, il kongreleri ve ardından yapacağımız olağan büyük kongremizle inşallah bu süreçten çok daha güçlenerek çıkacağız." diye konuştu.

Kuruluşundan bugüne AK Parti'nin temsilcisi olduğu davaya katkı sunan, emek veren, değer katan herkese şükranlarını sunan Erdoğan, kongrelerde görev alacak veya görevlerine devam edecek isimlerin bu şuurla hareket edeceklerine yürekten inandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantı, istişare bölümünün ardından son buldu.