Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ BOLU’NUN ANKARA ÇIKARMASI

AK PARTİ BOLU’NUN ANKARA ÇIKARMASI
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti 133. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.


Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılımları ile 133. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı katıldı.

“RABBİM, HAYIRLARA VESİLE KILSIN İNŞALLAH”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 19 Kasım Salı Karadeniz Bölgesi İl Başkanları ve Koordinatörlerimiz ile istişare toplantısına katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Doğanay; “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızda Bölge Koordinatörümüz Sn. Muhammed Avcı himayesinde Karadeniz Bölgesi İl Başkanları ve Koordinatörlerimiz ile istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Rabbim, hayırlara vesile kılsın inşallah” dedi.

ANA GÜNDEM MADDESİ KONGRE SÜRECİ

19 Kasım Salı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleşen ve ana gündem maddesi teşkilat çalışmaları, kongre takvimi ve kongre sürecindeki çalışmalar üzerine değerlendirmelerin olduğu istişare toplantısına katılan Doğanay; “Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'in riyasetinde İl Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.

Olağan kongre süreçleri başta olmak üzere birçok konuyu ele aldığımız toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

“BOLU'YA ZİYARET PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRECEK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay daha sonra il başkanlarından oluşan bir heyet ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a ziyarette bulundu. Doğanay ziyaret sonrası paylaşımında; “İl Başkanlarımızdan oluşan heyetimizle birlikte TBMM Başkanımız Sn. Mustafa Şentop'u makamında ziyaret ettik. Her zamanki nezaketiyle bizleri ağırlayan Sayın Başkanımız, Bolulu hemşerilerimize selamlarını söyleyerek, en kısa sürede Bolu'ya ziyaret programı gerçekleştireceğini ifade etti” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI ANKARA’DA

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na AK Parti Bolu teşkilatı da katıldı. AK Parti Bolu teşkilatı 133. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Toplantıda teşkilatlara seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan çok net mesajlar verdi.

AK Parti 7. Olağan Kongre sürecinin takvime uygun şekilde sürdürdüğünü ve aralık ayında belde kongreleriyle sürecin başlayacağını belirten Erdoğan, şubat ayıyla birlikte ilçe kongrelerine geçileceğini ifade etti.

Yaz sonuna doğru il kongrelerinin başlatılacağını ve yılsonuna kadar da tamamlanacağını aktaran Erdoğan, AK Parti'nin dinamik bir yapı niteliği taşıdığını, yeni görev alanların ve görev değişikliği yapanların da bu dinamizmin bir parçası olduğunu kaydetti.

Önceki haftalarda geçmişten bugüne AK Parti'nin davasına hizmet eden tüm il başkanlarıyla bir araya geldiklerini anlatan Erdoğan, kuruluşundan şimdiye kadar partide il başkanlığı görevi üstlenen hemen herkesin toplantıya iştirak ettiğini vurguladı.

“MİLLETE HİZMET ETMEK YÜK DEĞİL, ŞEREFLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR”

AK Parti'de ilçe başkanı, il başkanı, yönetim kurulu üyesi, belediye başkanı, milletvekili olmanın günün 24 saati milletin emrinde olmak anlamı taşıdığını anlatan Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Böyle bir çalışma temposunu göze alamayan bu tür görevlere de talip olmamalıdır. Millete hizmet etmek yük değil, şereflerin en büyüğüdür. Bizim milletimiz kendisine yapılan hiçbir hizmeti unutmaz. Bu hissiyatını hem gönlünde yaşatır hem de önüne geldiğinde sandıktaki iradesiyle ortaya koyar. AK Parti kimliğiyle milletimizle muhatap olan her kardeşimizin bu gerçekler ışığında çalışmalarını yürütmesi gerekiyor. Özellikle 2018 ve 2019 seçimlerinin sonuçlarını adeta sandık sandık, mahalle mahalle, ilçe ilçe tetkik ederek gereken dersleri çıkarmamız şarttır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şayet bir yerde oy oranı düşmüşse, hele hele milletvekili ve belediye başkanı sayısı azalmışsa, hiçbir şey yok gibi hareket edemeyeceklerini vurgulayarak, bu tür yerlerde önce teşhisi doğru koyacaklarını, sonra da en ideal çözümü hayata geçireceklerini belirtti.