Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI ANKARA’DA

AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI ANKARA’DA
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti 134. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.


Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılımları ile 134. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı katıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 25 Aralık Çarşamba AK Parti Genel Merkezinde geçmiş dönem İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı. Nurettin Doğanay, toplantıda 81 İl Başkanı ile Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sunumlarını takip etti.

ANA GÜNDEM MADDESİ KONGRE SÜRECİ

25 Aralık Çarşamba, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleşen ve ana gündem maddesi teşkilat çalışmaları, kongre takvimi ve kongre sürecindeki çalışmalar üzerine değerlendirmelerin olduğu istişare toplantısına katılan Doğanay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in başkanlığında Genel Başkanvekilimiz Sn. Numan Kurtulmuş ve İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun sunumlarıyla Kuruluştan Bugüne İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile kılsın” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI ANKARA’DA

AK Parti Bolu teşkilatı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen 134. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında da hazır bulundu.

“TOPLANTIMIZIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM”

134. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı sonrasında paylaşım yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, 134. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.