Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ BOLU İL KONGRESİ ÖNCESİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK PARTİ BOLU İL KONGRESİ ÖNCESİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI
AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nın 22 Şubat’ta yapılması beklenen 7. Olağan İl Kongresi öncesi il başkanlığı ve il yönetim kurulu için temayül yoklaması yapıldı.


Haber: Aslı Akış

22 Şubat'ta yapılması planlanan İl Kongresi öncesi AK Parti yeni İl Başkanı belirleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mevcut İl Başkanı Nurettin Doğanay, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığının 7. Olağan Kongresi öncesi tekrar aday olmayacağını açıklamıştı. Ardından yapılan temayül yoklaması AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Yahya Çelik gözetiminde gerçekleştirildi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nda 12 Şubat Cuma saat 14.00'de başlayan temayül yoklaması, saat 17.00'ye kadar devam etti.  Partililerin yoğun ilgi gösterdiği temayül yoklamasında AK Parti Bolu merkez ve ilçe teşkilat başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları da oy kullandı.

Temayül yoklamasına katılan teşkilat mensupları, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlanan ve yeni oluşturulacak il yönetim kuruluna ilişkin düşünce ve kanaatlerinin sorulduğu bir form doldurdu. Görüşmelerde ve dağıtılan formlarda, il başkanı hakkında herhangi bir soru yöneltilmediği belirtildi.

Temayül yoklaması sonrası belirlenen en az 6 isim Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkacak. Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, belirlenen isimlerle yapacağı yüz yüze görüşmenin ardından yeni İl Başkanının atamasını yapacak.

Etiketler: bolu haberler