Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK GENÇLİK KONGREYE HAZIRLANIYOR

AK GENÇLİK KONGREYE HAZIRLANIYOR
AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresi 15 Şubat 2021 Pazartesi 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uyulacak olan kongreye, delegelerin yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu ve misafir davet edildi.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılacağı İl Gençlik Kolları Kongresindeki tüm hazırlıklar titizlikle sürdürülüyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılacağı Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresinde daha önce İl Başkanı olarak belirlenen Fatih Bayrak tek aday olarak seçilecek. 

KONGRE PAZARTESİ

AK Parti Bolu il başkanlığından İl Gençlik Kolları 6’ncı Olağan Kongresi ile yapılan paylaşımda; “ Pandeminin Maske-Mesafe-Temizlik kuralları çerçevesinde 15 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 14.00’te Bolulu tüm hemşehrilerimizi 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’ne davet ediyoruz.

Ayrıca Kongremizde Mehteran Takımı etkinliği de olacak olup, siz değerli Bolulu hemşehrilerimiz ile coşkulu bir kongre geçireceğimize yürekten inanıyoruz” ifadelerine yer verildi. 
Etiketler: bolu haberler