Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AHMET ÖRNEKBAŞ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

AHMET ÖRNEKBAŞ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak bu saldırının demokrasiyi içine sindiremeyenlerin demokrasiye yaptığı saldırı olduğunu söyledi. Örnekbaş; “Umarım ki bu tür saldırılar bir daha tekerrür etmez. Devletimizin bu saldırının sorumlularını ve azmettiricilerini bir an önce bulup yargı önüne çıkarmalıdır” dedi.

Ahmet Örnekbaş yaptığı açıklamada; Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğu bir zamanda, Şehit cenazemize katılan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı demokrasiyi içine sindiremeyenlerin, demokrasimize yaptıkları bir saldırıdır. Umarım ki bu tür saldırılar bir daha tekerrür etmez. Devletimizin bu saldırının sorumlularını ve azmettiricilerini bir an önce bulup yargı önüne çıkarmalıdır.

Asıl vahim olanda, şehit Cenazemizde bulunan, Genel Kurmay Başkanlığı yapmış ve şimdi Milli Savunma Bakanı olan Hulisi Akar’ın saldırı sonrası topluluğa konuşmasında, mesajınızı verdiniz, tepkinizi gösterdiniz, artık sükûnetle dağılın çağrısıdır. Bu nasıl bir açıklama. Kim ne mesajı verdi, kimler ne tepkisi gösterdi sayın bakan. Sizi de esefle kınıyorum. Bu menfur saldırı sebebiyle CHP Bolu İl teşkilatlarımıza da geçmiş olsun diyorum.     Yüce Türk Milletimizin bu tür provokasyonlara gelmeyeceğini ve birlik, beraberlik içinde daha büyük bir Türkiye için elbirliğiyle hareket edeceğine İYİ Parti olarak inancımız tamdır. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.