Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AHMET KURT, CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AHMET KURT, CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İş insanı Ahmet Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber: Servet Gökçek

Avukat Ferit Atalay’ın milletvekili aday adayı olduğunu açıklamasının ardından, CHP’de bir milletvekili aday adayı daha belli oldu. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen iş insanı Ahmet Kurt da Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kurt, millet ittifakını oluşturan parti il başkanlarını ziyaret ettiklerini belirterek, “İYİ Parti'ye gittim. Refah Partisi'ne gittim. Saadet Partisi'ne gittim. O görüşmeleri yaptıktan sonra Bolu'daki sivil toplum örgütlerine gittim.” dedi.

“OLUMLU ELEKTRİK ALIP BİZ YOLLARA ÇIKTIK”

Aday adaylığını açıklamadan önce eşi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte değerlendirip karar aldığını belirten Kurt, “Sözlerine başlamadan önce bugün ayaküstü de olsa, ayaküstü de olsa ki genel başkanın, grup toplantısını dinleyebildiğin beş dakikaları. Ama diyor ki CHP ayağa kalkın, CHP ayağa kalkın diyor. Hepimizin buna ayak uydurmak zorundayız arkadaşlar. Arkadaşlar ben bu yola, bu yola yaklaşık bir yıl önce çıktım. Eşim ve en yakın arkadaşlarımla konuyu istişare ederekten değerlendirdik. Olumlu yönlerinden düşündük ve yola çıktık. Bu sırada partimizi ileri gelen, büyükleriyle de konuyu istişare ettik. Onlar da partimizin zenginliği olacağını söylediler. İyi olacağını söylediler. Yani 10 kişinin içinden seçmektense 20 kişinin içinden seçeriz dediler. Oradan da olumlu elektrik alıp biz yollara çıktık” dedi.

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM”

Kurt, ilçe başkanları ve diğer siyasi parti il başkanlarıyla istişareler yaptığını vurgulayarak, “Bu süreçte tabii ki bazı arkadaşlarımız parti arkadaşlarımız şöyle beyanları oldu. Dedi ki, ‘Ahmet ya bu işler genel merkezde biter’ dedi. Doğrudur dedim.  Biliyorum ben örgütçüyüm dedim ve bindik arkadaşlarla arabaya genel merkeze doğru yola çıktık. Bizim genel merkezimiz; Taşkesti, Mudurnu, Seben, Gerede, Yeniçağa, Mengen. İlçe Başkanlarıyla görüştük. Orada kendilerimizi tanıttık. Bir süre sonra Millet İttifakı'nı oluşturan parti il başkanlarını ziyarette bulunduk. Bunları istişarede bulunduk. İYİ Parti'ye gittim. Refah Partisi'ne gittim. Saadet Partisi'ne gittim. O görüşmeleri yaptıktan sonra Bolu'daki sivil toplum örgütlerine gittim. Ne yapacağımızı onlarla istişare ettik. Bu süreçte bakıyorum genel başkanımızın arkadaşlar 73 yaşında. 73’te genel başkanımız, canla kanla çalışıyor arkadaşlar. Gerçekten ona baktığım zaman yani benim bir şey yapamamak beni gerçekten üzüyor. Bunu düşünerekten bu yola çıktım. Bu dönemde Sizler de uygun görürseniz milletvekili aday adayıyım arkadaşlar. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler