Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AHMET DAVUTOĞLU BOLU’YA GELİYOR

AHMET DAVUTOĞLU BOLU’YA GELİYOR
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Ankara İl Başkanlığı binasının açılışında konuştu. Davutoğlu, 24 Şubat Pazartesi Bolu'da partisinin Kurucular Kurulu üyeleriyle bir araya geleceklerini belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu düzenlenen törenle Ankara il Binası açılışını yaptı. Meşrutiyet Caddesi'ndeki il başkanlığı açılışı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla ile başladı.

Törende açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu, geçen hafta pazar günü İstanbul il başkanlığını hizmete açtıklarını ifade ederek, "Cemre suya düştüğünde Ankara il binamızı açacağız demiştim. Şimdi il binamızı açıyoruz. Cemre, baharın habercisidir. Gelecek partisi, bahar habercisidir." diye konuştu.

Birinci Meclis gibi kapsamlı, temsil gücü en yüksek kurucular kurulunu oluşturduklarını belirten Davutoğlu, yaklaşık 2 ayda 36 il başkanını atadıklarını, diğer il başkanlarını da 1 ayda atayacaklarını ifade etti.

Ayrıca Davutoğlu, pazartesi günü Bolu'da partisinin Kurucular Kurulu üyeleriyle bir araya geleceklerini vurgulayarak, "Sonra da bütün siyasi partilerden randevu talebinde bulunacağız." dedi.