Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ADAY OLAMAYINCA BAĞIMSIZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ADAY OLAMAYINCA BAĞIMSIZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Dörtdivan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Hamza Efe, mevcut başkan Hasan Uzunoğlu’nun tekrar aday gösterilmesinin ardından bağımsız adaylığını açıkladı.

Haber: Ömer Çetinaslan

AK Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasında mevcut Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu tekrar aday gösterildi. Bunun üzerine aday gösterilmeyen aday adayı Hamza Efe ise, sosyal medya hesabından bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Efe sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Memleketimizin güzel insanları müsterih olsun ve dik dursun. Kendilerine sunulacak bir takım küçük menfaatler ile iradesini ipotek altına aldırmasın” dedi.

Hamza Efe’nin açıklaması şu şekilde; “Dörtdivan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumdan önce ve sonra gerek bizleri arayarak, gerek bizlere mesaj göndererek gerekse bizlerle görüşüp teveccühlerini gösteren, desteklerini belirten ve dualarını esirgemeyen siz memleketimin güzel insanlarına öncelikle teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Rabbim muhabbetimizi ve gönül birliğimizi daim eylesin.

Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki kul kaderi kul kalemi ile yazılmaz kudret kalemiyle yazılır. Bizim bu süreçteki yolculuğumuz milletimizin teveccühü ile birlikte başladı ve milletimiz ile birlikte devam edecektir. Millet ile gönül bağı kuramayanlar bir bölge milletvekilinin dayatması ile vatandaşlarımızı oy verecek enayiler gibi görüp Dörtdivan’ımıza aday dayatması yapmaktadır. Vatandaşlarımız bu dayatmaya sandıkta en güzel cevabı verecek insanımıza tepeden bakan bu zihniyeti sandığa gömecektir. Dörtdivan’ımız sahipsiz değildir. Makamları bir emanet olarak görmeyen ve siyaseti Allah’ın rızasını kazanmak için bir vesile ve insanlığa hizmet için bir araç olduğunu anlamayanlara 31 Mart akşamı hep birlikte en güzel cevabı vereceğiz. Memleketimizin güzel insanları müsterih olsun ve dik dursun. Kendilerine sunulacak bir takım küçük menfaatler ile iradesini ipotek altına aldırmasın. İnsanımızın umudu olmaya ve hayallerini yaşatmaya devam edeceğiz. Hep birlikte 31 Mart’ta tarih yazacağız ve Dörtdivan Belediyemizi ait olduğu yere milletin kendisine, sizlere teslim edeceğiz.

Bu vesileyle Dörtdivan Bağımsız Belediye Başkan adaylığımızı ilan eder, desteklerinizi ve dualarınızı beklerim. Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle parti ayrımı yapmaksızın, yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle memleketimin bütün güzel insanlarının oylarına ve hizmetkârı olmaya bağımsız aday olarak talibim.” ifadelerini kullandı.