Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ACAR; “ŞİRKETLERİN DEĞİL TAŞKESTİLİLERİN BAŞKANI OLACAĞIM”

ACAR; “ŞİRKETLERİN DEĞİL TAŞKESTİLİLERİN BAŞKANI OLACAĞIM”
CHP Taşkesti Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar Taşkesti Beldesinde halkın her kesiminden yoğun bir katılımla Aday tanıtım toplantısı düzenledi.


Toplantıya CHP İl, İlçe ve Belde yöneticileri ile CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, CHP Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, CHP Mudurnu İlçe Başkanı İsmail hakkı Yazgan, İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İyi Parti il, ilçe ve belde yöneticileri, Taşkesti eski Belediye Başkanları, ilimizin tanınan iş adamları, belde esnafı ve belde halkı katılım gösterdi.

Toplantıda konuşan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, belediye başkanlığında yapılan ittifakın beldeye hayırlı olmasını diledi. Devamında konuşan Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, Taşkesti için diğer belediyelerden kardeş belediyeler bularak destek olacağına söz verdi.

“DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEYEN İLK 3 BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda konuşan Taşkesti CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ise; “Malumunuz üzere önümüzdeki 31 Mart 2019 günü ülkemiz yasaları gereği yerel seçimler yapılacaktır. Beş yıl öncesinden itibaren Beldemiz sakinlerinden birçok büyüğüm, dostum, akrabam ve arkadaşım Taşkesti Beldemize başkan adayı olmamı önerdi.  Geçen süre içinde kendimde düşündüm ve evet bizler için değeri hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar kıymetli olan Beldemize sizlerde uygun görürseniz Belediye başkanı olarak hizmet etmeye karar verdim.  Bu süreçte her zaman yanımda olan 3 kişiye özellikle teşekkür etmek isterim. Beldemizin ilk 3 Belediye başkanları Fahrettin Ertuğrul, ERTUĞRUL, Ziyaettin Kocaçalıkoğlu ve Fevziye Ertuğrul her üçünüze ve parti ayrımı yapmadan desteğini hiç esirgemeyen diğer dostlar hepinize de sonsuz teşekkür ederim” dedi.

“HİÇBİR ŞİRKET VEYA GRUBUN DEĞİL”

Hiçbir şirket veya grubun Belediye Başkanı olmayacağını, sadece Taşkestililerin Belediye Başkanı olacağını söyleyen Acar; “ Özellikle belirtmek isterim ki ben Taşkestililerin Belediye başkanı olacağım. Hiçbir şirket veya grubun değil. Meslek hayatımda görevim gereği hep insana hizmet ettim ve bu meslek hayatımın 21 yılı Taşkesti de geçti. Ayrıca eşim 1988-2003 yılları arasında Taşkesti de sizlere 15 yıl esnaf olarak hizmet etti. Taşkestililerin içinden birisi olarak sizlerin gerçek sorunlarınızı çözmek için çalışacağım. Yaşamım boyunca hiç kimseyi dışlamamaya, her insanın fikirlerine saygı duyarak, kendi doğru bildiklerimi samimiyetle anlatmaya özen gösterdim.”

“GERÇEK MİLLİYETÇİ ARKADAŞLARLA BU GÖREVE TALİP OLACAĞIZ”

Gerçek Milliyetçi arkadaşlarıyla göreve talip olduğunu da ifade eden Acar; “Hayat felsefem kimseyi kendimden küçük görmemek aynı zamanda kimseyi de kendimden büyük görmemek. Bu düşünce ve duygularla afişlere Ne ezen ne de ezilen olacağız sözünü yazdık.  Tabi ki bu sözü ayrıca içinde bulunduğumuz ülkede ve beldede insanların fikir ve düşüncelerinden dolayı nasıl ezilmeye çalışıldığını gördüğüm için dillendirme ihtiyacı hissettim.  Meslek ve hayat tecrübem ışığında, Beldemize ve halkımıza daha güzel hizmetler sunabilmek için Belediye Başkanlığına talibim. İlerleyen günlerde sizlere açıklayacağım, çoğunluğu genç ve toplumun her kesimi tarafından kabul göreceğine inandığım, aynı zamanda arkadaşlarını ve memleketini kişisel menfaatleri uğruna satmayacak gerçek milliyetçi arkadaşlarla bu göreve talip olacağız.”

“HER GÖRÜŞTEN HALKIMIZIN DESTEĞİNİ İSTİYORUM”

Her görüşten insanın oyuna talip olduğunu da anlatan Acar; “ Her insan gibi benimde bir siyasi görüşüm var elbet, ancak bu özellikle yerel yönetimlerde çok önem ifade etmemesi gerekir diye düşünüyorum. Bir belediye başkanı ya da muhtar siyasi kimliğini çokta ön plana çıkartmadan herkesin hizmetinde olması gerekir. Böylesi düşüncelerle çıktığım bu yolda her görüşten halkımızın desteğini istiyorum.”

“OY VERİRKEN HANGİ PARTİYE DEĞİL KİME OY VERİYORUM DİYE DÜŞÜNMENİZİ RİCA EDİYORUM”

Son olarak Acar; “ Oy verirken hangi partiye değil kime oy veriyorum diye düşünmenizi rica ediyorum. Çünkü Belediye Başkanı göreve geldiğinde mensubu olduğu partinin politikalarını değil, ekibi ile birlikte halkın sorunlarını araştırıp yapılacak işlere halk ile birlikte karar vermesi gerekir. Biz öyle yapacağız. Geçtiğimiz süre içinde sizlerden gelen öneriler ve kendi düşüncelerimizi içeren projeleri gösteren broşürler sizlere dağıtılacaktır. Sizlere söz veriyorum, Doğduğum, büyüdüğüm ve 21 yılı aşan süre severek hizmet ettiğim beldemize Şeffaf Belediyeciliği getireceğime, Sorunları birlikte çözeceğimize, Kimsenin siyasi görüşüne bakmadan herkese eşit davranacağıma, Daima halkımızın yanında olacağıma, Güçlünün değil, haklının yanında olacağıma, Siyaseti ticarete çevirmeyeceğime Taşkesti’yi üreten ve büyüyen bir belde haline getireceğime, söz veriyorum” diye konuştu.