Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ABANT TANİAT PARKI SONBAHAR RENKLERİYLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

ABANT TANİAT PARKI SONBAHAR RENKLERİYLE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR
Bolu’nun gözde turizm merkezi Abant Tabiat Parkı özellikle sonbaharda fotoğraf tutkunlarının akınına uğrarken havadan görüntüsü ise kartpostallık manzarayı gözler önüne serdi.


Doğal güzellikleriyle ünlü kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan gözde turizm merkezi Abant Tabiat Parkı’nda yaşanan renk cümbüşünün havadan görüntüsü kartpostallık manzarayı gözler önüne serdi. İstanbul ve Ankara gibi büyük kentlere yakınlığıyla sonbaharda fotoğraf tutkunlarının yeşil ve sarının bütün tonlarını görebilmek için akın ettiği Abant, hafta sonu tatilcilerin adresi oldu. Doğayla iç içe vakit geçirmek için güzel havayı da fırsat bilen tatilciler, yürüyüş yaparak, göl çevresini fayton ve bisikletle gezip, bol bol fotoğraf çekerek keyifli anlar yaşadılar.

“SONBAHARDAKİ RENKLER AYRI BİR GÜZELLİK VE HARİKALIK OLUŞTURUYOR”

Abant’ın sonbahar güzelliğini görmek için geldiğini belirten Muharrem Kılıç, “Abant’a ilk gelişim değil. Bu doğa harikasını daha önce görme şansım olmuştu. Sonbaharda da bu güzelliği görmek için geldik. Doğanın özellikle sonbahardaki renkleri ayrı bir güzellik ve ayrı bir harikalık oluşturuyor. Gerçekten tabiat parkına bu mevsimde ilginin yoğun olduğunu görüyoruz” dedi.

“HUZUR VEREN GÜZEL BİR YER”

Hafta sonu tatili için arkadaşlarıyla birlikte Ankara’dan gelen Özlem Dönmez, “Abant’a daha önce de gelmiştik. Çok güzel, keyifli, huzur verici bir yer. Kışın da çok güzel ama sonbaharda çok daha güzel. Yeşilin, sarının olduğu binbir renk var. Huzur veren güzel bir yer” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler