Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ABANT KAMPI İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN MİHENK TAŞI OLACAK”

“ABANT KAMPI İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN MİHENK TAŞI OLACAK”
Cumhuriyet Halk Partisinin 1-3 Ekim tarihleri arasında yapacağı Abant kampıyla ilgili CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu kampta, ekonomi ve dış politika sunumlarının yanı sıra milletvekillerinin de yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerini de aktaracaklarını vurguladı.

Haber:  Servet Gökçek

CHP milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, 1-3 Ekim arasında kampa girecek. Bolu Büyük Abant Oteli’nde yapılacak üç günlük kampta, son ekonomik ve siyasi gelişmeler değerlendirilerek yeni yasama döneminde izlenecek yol haritası belirlenecek.

“TOPLANTIMIZIN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN MİHENK TAŞI OLMASINI DİLİYORUM”

CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu Abant Kampına dair değerlendirmede bulunarak; “ Sevgili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2 Ekim Cumartesi günü yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak olan programda Anayasa değişikliği dâhil, son siyasi ve ekonomik gelişmeler ele alınacak. Kampta, ekonomi ve dış politika sunumlarının yanı sıra milletvekillerimizde yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerini aktaracaklar. Toplantının basına kapalı olan bölümünde ise Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, üst düzey parti yönetimi ile birlikte milletvekillerimizin görüş ve önerilerini dinleyecekler. Toplantımızın iktidar yürüyüşümüzün mihenk taşı olmasını diliyor, şimdiden ülkemize ve insanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı. 
Etiketler: bolu haberler