Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ZEYTİN DALI HAREKÂTI’NA DESTEK

ZEYTİN DALI HAREKÂTI’NA DESTEK
Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Mehmetçik Vakfı’na bağış kampanyası düzenlendi.


 Yeniçağa ilçesi Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe, Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Naim Akgül, Belediye Başkanı Recai Çağlar, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

burada bir konuşma yapan Kaymakam Akgül, şu an dünya üzerinde eziyet gören, birçok mazlum milletin tek ümidinin yıllar önce olduğu gibi bugün de Türkiye olduğunu söyledi. 

Ulu bir çınar olan Türk milletinin,  gölgesinde birçok mazlum milleti feraha erdirdiğini de sözlerine ekleyen Akgül, şöyle konuştu:

 “Bugün ise tarihin tekerrürü olarak milletimizin bu asli görevini tekrardan yerine getirmek maksadıyla Zeytin Dalı Harekatı icra edilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin neferleri olan Türk askeri, özünde barış olan bu harekatta sınırlarımızda canla, başla mücadele vermektedir. Bizler de bugün asker kardeşlerimize destek olmak maksadıyla toplandık. Bugün burada toplamış oldukları yardımlarla katkı gösteren bütün herkese teşekkür ediyorum.”

 Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar ise, Zeytin Dalı Harekatı’nın aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bu harekata başlamamızın sebebi, Suriye sınırımızda oluşturulmak istenen terör devletini bertaraf etmektir. Bu aziz millet vatanına namusuna bayrağına uzanan elleri her zaman kırmış ve kırma ya da devem edecektir. İşte biz de Yeniçağa olarak vatanımıza uzanan kirli ellerin kırılması için ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için burada toplanmış bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

 Çorbada kendilerinin de tuzunun bulunması için Mehmetçik Vakfına bağış kampanyası yaptıklarını anlatan Çağlar, “Bu fikri veren Sanayi Sitesi Başkanımız Sayın Kemal Yıldız ve tüm parti ilçe başkanlarımıza ve sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

 Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Akgül, Belediye Başkanı Çağlar ve beraberindekiler, Ziraat Bankası Yeniçağa Şubesine giderek Mehmetçik Vakfına bağışta bulundular.