Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

“YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ”
Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin 14. haftasında 20 puanla 6. sırada yer aldıklarını, 15. haftada deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Karafırtınalar, “Önümüzde çok önemli bir İstanbulspor maçı var. Bu maçı da inşallah kazasız geçerek, ilk altının içerisindeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.” dedi.

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle oyuncularımı tekrardan kutluyorum. Hakikaten 5 haftadır istek ve arzusu yüksek maçlar, zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyorlar. Neticesinde de kazanıyorlar. Bunu gol yemeden başarıyorlar. Bunu sadece oyuncuya değil, buradaki bütün personele bağlıyorum. Burada bir aile ortamı oldu. Çok güzel bir hava var. Soğuk olmasına rağmen sıcak bir hava var. İnşallah böyle devam eder. Oynanan maçlara çok fazla takılmıyoruz. Oynayacağımız maçlara odaklanıyoruz. Önümüzde çok önemli bir İstanbulspor maçı var. Orayı inşallah kazasız geçip, ilk 6’nın içindeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.”

“BELKİ BİR MEVKİİ İÇİN 1 OYUNCU TASARRUFUMUZ OLABİLİR”

Takımın 2 Ocak’ta Antalya’da kamp yapacağını sözlerine ekleyen Karafırtınalar; “Devre arası içinde bir hazırlığımız yok. Bir transfer çalışmamız yok. Belki bir mevkii için 1 oyuncu tasarrufumuz olabilir. Bunun dışında bir çalışmamız yok. Devre arasında eğer bir aksilik olmazsa kupayı geçersek, yeni yılın 2’inci gününde takımı toplayacağız. Oradan direk Giresun’a gitmeyi planlıyoruz, program böyle” dedi.  

“POZİSYONDA TAM 80 METRE DEPAR ATMIŞ”

Takım kaptanı Andre Santos’un son haftalarda yükselen performansının sorulması üzerine Karafırtınalar şu cevabı verdi: “Santos hep bu takımın içindeydi. Sadece fiziksel bir sıkıntısı vardı. Onu da hallettiğimizi düşünüyorum. Maçta da bir pozisyonda tam 80 metre depar atmış. Bu 35 yaşındaki bir oyuncu için, Santos kariyerindeki bir oyuncu için çok önemli. Ama bunu Santos için söylemiyorum. Bütün oyuncularımız yapıyorlar. Bu çok önemli. 10 çok ciddi bir mücadele verdiler. İnşallah bu mücadele sonuna kadar devam eder. Sona ulaştırır bizi.” 

Etiketler: