Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

UNUTULMAYACAK BİR TEKLİF...

UNUTULMAYACAK BİR TEKLİF...
Düzce'de yaşayan engelli Muhsin Yaman'ın Ordu'nun Ünye ilçesine giderek kendisi gibi engelli olan kız arkadaşına yaptığı sürpriz evlenme teklifi duygusal anlar yaşattı.

Sevdiği kızla bir ömür geçirmek için ilk adımı romantik bir şekilde atmak isteyen Düzceli Muhsin Yaman, unutulmayacak bir evlilik teklifine imza attı. Düzce'de bir atölyede çalışan 25 yaşındaki engelli Muhsin Yaman, kendisi gibi engelli olan kız arkadaşı 29 yaşındaki Semra Sekman'a sürpriz bir evlenme teklifi yapmayı planladı.

Bunun için günler öncesinden hazırlıklara başlayan Yaman, geçtiğimiz cumartesi günü sevgilisinin memleketi olan Ordu'ya bağlı Ünye ilçesinin yolunu tuttu. Kız arkadaşının çalıştığı tekstil fabrikasına giderek yetkililere, yapmak istediği sürprizden bahseden Yaman, olumlu yanıt alınca evlilik teklifi için geri sayım başladı.

Hiçbir şeyden haberi olmadan makine başında çalışan Semra Sekmen, romantik müzik eşliğinde içeri giren sevgilisini elinde bir buket çiçekle karşısında görünce büyük şok yaşadı. Bir süre şaşkınlığını üzerinden atamayan Sekmen, sevgilisinin cebinden yüzük çıkartması ile gözyaşlarını tutamadı.

Dizlerinin üzerine çökerek, kız arkadaşına "Benimle evlenir misin?" sorusunu yönelten Düzceli Muhsin Yaman aldığı 'Evet' cevabı ile yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı. Alkışlar arasında birbirine sarılan gencin bu mutluluğu fabrika çalışanlarını da hem duygulandırdı hem de sevince boğdu.

 

Etiketler: