Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

UMUT MERAŞ’A DEV TALİP

UMUT MERAŞ’A DEV TALİP
Bu sezon hedefi mutlak şampiyonluk olan Galatasaray, gelecek sezon için de düğmeye bastı.

 Cimbom transferdeki rotasını da belirledi. Sarı kırmızılı takımın yeni sezonda kadrosuna dahil edeceği isimlerde belli olmaya başladı. Sarı Kırmızlılar, Boluspor'un genç sol beki Umut Meraş'ı takibe aldı. Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İŞTE DETAYLAR...

“ÖNÜMÜZDE 3 MAÇLIK ZORLU PERİYOT VAR!”

İlk olarak Boluspor'un son durumunu değerlendiren Sait Karafırtınalar, "Boluspor'da ufak dokunuşlarla oyun anlayışını değiştirdik. Önümüzde 3 maçlık bir periyot vardı. 3 maçtan 7 puan elde ettik. Şimdi önümüzde Altınordu, Ankaragücü ve Balıkesirspor maçları var. Bu 3 maçlık periyotta hedefimize ulaşabilirsek bizim için iyi olacaktır. Bu sezon Spor Toto 1. Lig çok çekişmeli ilk 10 içerisinde yer alan her takımın Play-Off ve ilk 2 için iddiası var. Ligde kalma barajı geçen sezon 37 puandı. Bu yıl 40 – 41 puan olacaktır. Bu sezon ilk 2'den Süper Lige yükselecek takımlar son hafta belli olacaktır "dedi.

MELİH OKUTAN VE BURAK ASAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Takımdaki genç oyunculara ayrı bir parantez açan Karafırtınalar, "Çok mutluyum, Umut Meraş, Melih Okutan ve Burak Asan zaten Ümit Milli Takım'da da oynuyorlar. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Bu oyuncular arasına Ahmethan Köse'yi de ekleyebiliriz. Ahmethan şans bulursa o grubun içerisinde yer alabilir.

Melih Okutan her maç üzerine koyarak gediyor. Burak Asan'da potansiyeli gördüm, her maç üzerine koyarak gidiyor. Burak da ilerde güzel yerlerde olacaktır" diye konuştu.

“GALATASARAYLI YÖNETİCİLER, UMUT MERAŞ'I SORDU!”

İsmi ara transfer döneminde Galatasaray'la anılan genç sol bek oyuncusu Umut Meraş'la ilgili olarak ise Sait Karafırtınalar'dan flaş bir açıklama geldi! Karafırtınalar,  "Umut Meraş üzerine koya koya gidiyor. Umut transfer döneminin gözde ismi olacaktır. Sol bek pozisyonunda üretimde sıkıntı yaşıyoruz. Bunların Umut Meraş'ı pazarlamak için söylemiyorum fakat çok yetenekli bir oyuncu. Galatasaraylı yöneticiler, Umut Meraş için yardımcılarımdan referans aldı" ifadelerini kullandı.

AHMETHAN KÖSE'NİN SÖZLEŞME DETAYLARI

Ahmethan Köse'nin sözleşme detaylarından da bahseden deneyimli teknik direktör, "Ahmethan Köse'yi opsiyonlu bir şekilde kiralık olarak kadromuza dahil ettik. Ahmethan'ın umarım opsiyonu devam eder" açıklamasında bulundu.

NEYMAR, BOLU'YA GELECEK Mİ?

Boluspor’un yıldızı Andre Santos'un yakın arkadaşı PSG'nin yıldızı Neymar da Silva Santos'un Bolu'ya gelip gelmeyeceği konusunda ise 49 yaşındaki hoca, "Neymar'ın Bolu'ya gelip gelmeyeceğinden haberim yok. Fakat Neymar gelirse Bolu kenti için muhteşem bir tanıtım olur" şeklinde konuştu.

Etiketler: