Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÜÇÜNCÜ BİLETİ BİZ ALACAĞIZ”

“ÜÇÜNCÜ BİLETİ BİZ ALACAĞIZ”
Spor Toto 1. Lig 30. haftasında Boluspor, sahasında Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar; “Elazığspor altımızdaki en yakın rakipti. Kazanmamız gereken bir maçtı. En azından kaybedilmemesi gerekende bir maçtı. Ama rakibin kazanmaktan başka çaresi yoktu. Beklediğimizin dışında ofansif bir kadro ile çıktılar. İlk yarı bir kaç tane pozisyon verdik. Şansımıza onları değerlendiremediler. İkinci yarı yaptığımız değişiklikler ile gücümüzü sahaya yansıttık. Hak ettiğimiz üç puanı iyi bir oyun ile aldık. Kolay bir şeymiş gibi geliyor. Çevremizden duyuyoruz. Biz nerelerden nereye geldik. Geldiğimizde 8 puan vardı. Şuan 50 puandayız. En çok gol yiyen üçüncü takımdık. Şuanda en az gol yiyen takım olduk. Bir yolu bilmek var, bir de bu yolu gitmek var. Ben bu yolu gittiğim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Malzemecisinden, personeline, başkanından, yöneticisine, aslan payı olan futbolcularımın hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah ilk iki olmazsa da eğer o üçüncü bileti biz alacağız”dedi.

TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise karşılaşmanın iki takım açısından da önemli bir maç olduğunu belirterek, “Değerli bir 3 puan olacaktı, bu değerli 3 puanı Boluspor kazandı. İlk yarıda Diarra ile yakaladığımız net bir pozisyon vardı. Eğer onu gole çevirebilmiş olsaydık işin rengi değişebilirdi. İkinci yarıya çıktık. Daha çok topun bizde kalması gerekirken, çok fazla pas hatası yaptık ve top bizde kalmadı. İster istemez top kaptırdığın zaman da atak yiyorsun. İkinci yarıda yemiş olduğumuz birinci gol hatalarla dolu bir gol. Özellikle deplasmanda oynayan bir takımın daha kararlı olması gerekiyor. Bizim yanlışımız, bizim hatamız... Kabul etmek gerekiyor. İkinci gol de çok bariz bireysel hatadan. Bugün Bolu hak etti, Boluspor’u tebrik ediyorum. Kendi takımıma geçmiş olsun diyorum. Play-Off şansımızı aşırı şekilde kaybettik. Ama 4 maç kaldı. 4 maçı da kazanabilme adına sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Maç sonunda Tetiş Yapı Elazığspor taraftarlarının ‘Hüseyin Kalpar istifa’ sloganları ile ilgili de konuşan Kalpar, “Taraftarın tepkisi her zaman her yerde oluyor. Biz bu gibi şeylere alışığız, saygı duyarız. Nereden nereye geldi, nasıl geldi, kulübün durumunu bilmelerini isterim. Kulübün ekonomik yönden problemleri var. Bu kadar problemli bir takımın yine buralara kadar gelmesi bile bana göre çok önemli. Her şeyden önemlisi onlar gerçeği bilmiyorsa, gerçeği öğrenmeleri gerekir. Yine de oyuncularım buraya kadar çok iyi getirdiler. Onları kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: