Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TÜRKER ATEŞ’E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

TÜRKER ATEŞ’E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Türker Ateş’e yapılan ziyaretler devam ediyor.


İlk olarak 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Oda Meclis ve Meslek Komitesi seçimleri, ardından 7 Nisan 2018 tarihinde yapılan Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan ve TSO’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna üçüncü kez oturan Türker Ateş’e İlimizdeki kurum ve kuruluşlardan ziyaretler hafta boyunca devam etti. Ziyaretlere Oda Meclis Başkanlığı görevine seçilen Halit Ergül ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Son olarak İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve beraberinde İl Müdür Yardımcıları, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir ve İl Gümrük Müdürü Ayşe Arslantaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi Yönetim Kurulu ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu, TSO Başkanı Türker Ateş’i ziyaret ederek yeni dönemde görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden TSO Başkanı Türker Ateş, Oda üyelerinin kendisini bu göreve yeniden getirmelerinden aldıkları güç ile Yönetim Kurulu olarak yeni dönemde devam eden projelere odaklanacaklarını ve Bolu iş dünyasının gelişimi için, Oda olarak birlik ve beraberlik içinde yoğun biçimde mesai harcamaya devam edeceklerini ifade etti.

Etiketler: