Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TSO’DA MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARI BAŞLADI

TSO’DA MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARI BAŞLADI
Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Nisan’da yapılan seçimler sonrası önümüzdeki dört yıl süreyle görev yapacak olan meslek komiteleri ilk toplantılarını yapmaya başladı.

Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15 meslek grubunda 1 Nisan’da gerçekleştirilen Meslek Komitesi ve Meclis üyeleri seçimleri sonucu işbaşı yapan meslek komitelerinde ilk toplantılar, 8, 12 ve 15. komitelerde üyelerin katılımıyla yapılarak görev dağılımları gerçekleştirildi.

Gıda üreticilerinin yer aldığı 8. meslek grubuna ait meslek komitesinin toplantısı, komite üyeleri Mustafa Özkoparan, Oktay Türk, Yücel Yılmaz, Hasan Namdar, Yavuz Ekinci, Muazzez Büyükarmutçu ve İsmail Vardur’un katılımıyla yapıldı. Toplantıda komite üyeleri arasında yapılan seçim sonucunda komite başkanlığına Yavuz Ekinci, yardımcılığı görevine ise Yücel Yılmaz seçildi.

Taşımacılık firmalarının yer aldığı 12. meslek komitesi, komite üyeleri Hakkı Fidan, İlhami Kesen, Aydın Afacan, İlhami Güngör ve Ertaş Turgut’un katılımıyla toplandı. Yapılan seçimde Komite başkanlığı görevine İlhami Kesen, yardımcılığına ise Aydın Afacan seçildi.

Kuyumcu, optik, saat vb. iş kollarında yer alan firmaların bulunduğu 15. meslek komitesinin toplantısı ise Komite üyeleri Fatih Yamaner, Vedat Yardemir, Güler Burkucu, İhsan Sarıkaya ve Mehmet Demir’in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda yapılan seçimde Komite Başkanlığına Vedat Yardemir, yardımcılığına ise Güler Burkucu seçildi.

Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri, 5174 sayılı Kanun uyarınca aylık olarak yapacakları toplantılarda kendi meslek gruplarının gündemindeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunacak, ayrıca gruplarında yer alan üyelerin sorun, talep ve beklentileri ile ilgili Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu ile üye grupları arasında bir köprü işlevi üstlenecek.

Etiketler: