Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TARAFTARIMIZ ESKİŞEHİR’E HAZIRLIĞINI YAPSIN”

“TARAFTARIMIZ ESKİŞEHİR’E HAZIRLIĞINI YAPSIN”
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, İstanbulspor karşılaşmasının ardından sıcağı sıcağına konuştu. Çarıkcı; “Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu şehrin artık beklemeye tahammülü kalmadı” dedi.

İstanbulspor’u taraftarı önünde 3–1 ile geçip ligin bitimine iki hafta kala Play-Off’ları garantileyen Boluspor’da taraftar başkan Necip Çarıkçı’yı bağrına bası. Galibiyeti Maraton tribünde birlikte kutlayan taraftarlar ‘Eskişehir’e gitmek istiyoruz’ dediler.

Takımın iki hafta önceden Play-Off’ları garantilemesini değerlendiren Başkan Çarıkçı; “Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Artık beklemeye tahammülümüz kalmadı. Hem yönetim hem de şehir olarak yok. Teknik kadro, futbolcular, yönetim, taraftar omuz omuza verdik şampiyonluğa yürüyoruz. Pazar günü oynanacak olan lig maçlarından sonra ilk iki işimiz belli olacak olur veya olmaz bu takım öylede böylede şampiyon olacak” diyen başkan Çarıkçı, ‘Play-offlar olursa da taraftar ve şehrin ileri gelenleri ile bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağız’ dedi.

“TARAFTARLA TOPLANTI YAPACAĞIM”

Başkan Necip Çarıkçı; “Zor bir sürece girdik. Taraftarımız ve bizler ilk ikiyi istiyoruz ama olmadı. Play-Off ‘tan bu takım çıkacak. Önümüzdeki günlerde bir araya gelip taraftarla toplantı yapacağız. Takımı şampiyon nasıl yaparız diye konuşacağız. Eskişehir’e kaç taraftarımız gitmek istiyorsa getireceğiz. Onlarda şimdiden hazırlıklarını yapsınlar. Bu maçta fazla yorulmadık. İki hafta kala Play-Off kesinleşti. İnşallah süper lige çıkmak istiyoruz. Biz buna inandık. Geçmiş senelerde Play-Offl’ar da kaybettik ama bu sene kaybetmeyeceğiz. Bu sene hem İzzet Baysal günlerinde hem de Ramazan ayında bu takımı şampiyon yapacağız herkese bu galibiyet ve Play-Off hayırlı olsun” dedi. 

Etiketler: