Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SULTANLARIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

SULTANLARIN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının yeni sezon fikstürü belli oldu. İlk maçını 7 Ekim Pazar günü oynayacak olan sultanların rakibi Kahramankazan Belediye takımı oldu.

Voleybol 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımının 2018 – 2019 sezonu kuraları çekildi. B gurubunda mücadele edecek olan Bolu’nun Sultanlarının rakipleri ise, Halkbank, İlbank, Kahramankazan, Keçiören, PTT, Pursaklar, Ted, TVF Spor Lisesi, Anadolu Üniversitesi, Gümüşhane, Mardin BŞB., Samsun Anakent ve Sefa spor olarak belirlendi.

Toplamda 8 kere Ankara’ya gidecek olan Sultanlar, Eskişehir, Gümüşhane, Mardin, Samsun ve Şanlıurfa deplasmanına da gidecek. 7 Ekim Pazar günü başlayacak olan ligin ilk yarısı 23 Aralık Pazar günü tamamlanacak. Ligin ikinci yarısı ise 5 Ocak’ta başlayıp 23 Mart’ta tamamlanacak.

Sultanlar ilk sınavını 7 Ekim Pazar Günü Kahramankazan Belediyesi karşısında verecek. Seyircisi önündeki ilk karşılaşmasını ise 14 Ekim Pazar günü ligin iddialı takımlarından İlbank’a karşı oynayacaklar. Belediyespor Voleybol takımı sezon hazırlıklarına 13 Ağustos Pazartesi günü 17 Temmuz Spor Salonunda yapacağı antrenmanla başlayacak.

Etiketler: