Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SPEKÜLASYONLAR BENİ MOTİVE ETTİ”

“SPEKÜLASYONLAR BENİ MOTİVE ETTİ”
Boluspor futbolcusu Melih Okutan, Radyospor'un Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

Boluspor futbolcusu Melih Okutan, Radyospor'un Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

"10 gol hedefimi tutturdum..."

Bu senenin başında 10 gol hedefi koymuştum ve bunu yakaladım. Elazığspor maçı play-off ilk 2 sıra için önemli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyum.

"Transferimle ilgili dedikodular..."

Transferimle ilgili dedikodular devam ediyor. Bir baskı oluşturuyor ama çok önemli değil. Takımıma katkıda bulunmaya devam ediyorum. TFF 1. Lig'in en geniş kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. Çok kaliteli bir kadromuz var. Bu tabii ki hocamızın da işini kolaylaştırıyor. Forma şansı bulmak için girdiğimiz rekabet sayesinde Boluspor buralara geldi.

"Belçika maçı bizi çok etkiledi..."

Belçika maçı bizi çok etkiledi ve Avrupa şampiyonasına gidemedik. Çok istiyorduk ama olmadı. O maçtan sonra yukarıyı zorlayamadık. Ancak milli takımda iyi performans sergilediğimi düşünüyorum.

"1-2 galibiyete daha ihtiyacımız var..."

Play-off'un içindeyiz. 50 puanımız var ama bu bizi kesinlikle rahatlatmamalı. En azından 1–2 galibiyete daha ihtiyacımız var. Yerimizi biraz daha garantilemek istiyoruz. Pazartesi akşamı Adanaspor maçını da kazanarak 3 puan almak istiyoruz.

"Transferim hakkında çıkan spekülatif söylemler..."

Transferim hakkında çıkan spekülatif söylemler beni olumlu yönde etkiledi. Ertuğrul ağabey ve benim transferim hala konuşuluyor. Ben işime odaklandım. Performansım beni mutlu ediyor. Avrupa’dan teklif geliyorsa bana benim için onur verici, hakkımda hayırlısı olsun."

 

 

Etiketler: