Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SİZLER BOLU’DA SEKTÖRLERİNİZİN LİDERLERİSİNİZ”

“SİZLER BOLU’DA SEKTÖRLERİNİZİN LİDERLERİSİNİZ”
1-7 Nisan seçimleri sonucu göreve başlayan Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

TOBB İkiz Kuleler’de Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’na yapılan ziyarete Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Halit Ergül ve TSO Meclis üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Seçilmiş olduğunuz Meclis üyeliği görevinizde başarılar dilerim. Allah hayırlı ve uğurlu etsin, huzurla ve ağız tadıyla şehrinize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliğinin önemine vurgu yapan Hisarcıklıoğlu, “Biz dernek değiliz. Sizler, kendi sektörlerinizi oy vererek seçtiği kişilersiniz. Kendi sektörlerinizin liderlerisiniz. Dört yıl boyunca, sektörlerinizdeki üyelerinizin sorunlarını çözmeye yardımcı olacaksınız. Bu görevler, gönüllülük prensibiyle, mesainizden, ailelerinizden, işlerinizden fedakârlık ister. Bugün bile işlerinizi bırakıp buraya geldiniz. Bunun sizlere faydası ne olur, kazancınız ne olur? İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Sizin de kazancınız budur.” ifadelerini kullandı.

“SİZLER TÜRK EKONOMİSİNİN ÇARKINI DÖNDÜREN KİŞİLERSİNİZ”

Bolu TSO Meclisinin Bolu özel sektörünü temsil ettiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, “Siz yatırım, üretim, istihdam sağlayan en önemli kesimi temsil ediyorsunuz. Bu uluslararası yarışta Türkiye’nin çarklarını döndüren kesimi temsil ediyorsunuz. Sorumluluğunuz büyük. Benim de görevim, sizlerin Başkanınız aracılığıyla dile getirdiğiniz sorun ve talepleriniz ile ilgili sizlerin avukatlığını, lobiciliğini yapmak. Ticaret ve Sanayi Odalarında siyaset olmaz. Bizim tek bir meselemiz var, o da Bolu’yu zenginleştirme meselesidir. Allah muvaffakiyetler versin” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş de yoğun programları arasında kendilerini kabul ettikleri için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun her zaman kendilerine çalışmalarında büyük destek verdiğini kaydeden Ateş, Hisarcıklıoğlu’nun hem donanımı, hem bilgisi ve hem de vizyonu ile Türk iş dünyasının liderliği görevini büyük bir başarıyla sürdürdüğünü ve ülkemizin önde gelen insanlarından birisi olduğunu dile getirdi. Yeni dönemde gençleşen bir Oda Meclisi oluştuğunu belirten Ateş, bu dönemde de Rifat Hisarcıklıoğlu liderliğinde, birlikte ve uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Ziyarette Meclis üyeleri sırasıyla kendilerini tanıtarak iş ve sektörleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş ve Meclis Başkanı Halit Ergül tarafından ziyaret anısına Rifat Hisarcıklıoğlu’na hediye takdim edildi.

Etiketler: