Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"ŞEHİTLİK BİR MİLLETE ANCAK BU KADAR YAKIŞIR"

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla idrak ettiğini kaydeden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Bugün Çanakkale Zaferimizin 103'ncü yıl dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Çanakkale dün olduğu gibi bugün de ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutulmaması gereken bir derstir. Dün Çanakkale'de olduğu gibi, 15 Temmuz'da da en modern silahlar, milletimizin azim ve inancı karşısında çaresiz kalmıştır. 15 Temmuz'da yaşananların, bir asır önce Çanakkale'yi yedi düvele mezar eden ruhun ne kadar diri olduğunu hepimize gösterdiğine inanıyorum. Ama bundan ders almayanların kirli emelleri ve oyunları ülkemiz üzerinde devam ettiğini de üzülerek görmekteyiz. Çanakkale'de yedi düvele "Çanakkale geçilmez" diyen şanlı kahramanlarımızın bugün torunları ise Zeytin Dalı Operasyonu ile Türk milleti üzerinde oynanmak istenen son oyunu bozmak için, canlarıyla, kanlarıyla destan yazmaktadırlar. Rabbim ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin.

Ama şunu bilmiyorlar ki; şehitlik ve şehadetin en güzel yakıştığı millet, Türk milletidir. Vatanımızı korumak için bu uğurda Türk milleti şehitlik mertebesine ulaşmak için adeta koşarcasına gidecek, oynanan oyunları bozacaktır.

Bu düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 103'nci yıldönümünde; ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, bu mukaddes toprakları bize emanet eden, kanıyla, canıyla bu toprakları vatan kılan, kahraman şehitlerimizi rahmet, fedakâr gazilerimizi minnet ve şükran duygularımızla yâd ediyorum" dedi.

Etiketler: