Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEBEN’E BÜYÜK YATIRIM

SEBEN’E BÜYÜK YATIRIM
Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ "Seben her şeyin en güzeline En iyisine Layık "dedi ve "BUTİK OTEL"in temelini görkemli bir tören ile attı. Bolu’nun çukurovası diye tabir edilen Seben e Seben Belediyesi tarafından ilçenin tarihi dokusuna yakışır bir eserin daha temeli ilçe kaymakamı, belediye başkanı, kurum amirleri ve halkın yoğun katilini ile atıldı.


Açılış konuşmasını yapan Başkan  Özbağ; " Sizlerin her şeyin en güzeline layık olduğu düşüncesiyle gece gündüz demeden Seben Belediyesi olarak çalışıyoruz. Bugün burada bir eserin daha sizlerle birlikte temelini atacağız. Alt katında toplantı salonu ve Restoran üst katında ise beş yıldız konforunda 12 adet oda yer alıyor. Yüklenici firmadan 3 oda da çatı katına rica ederek 15 odalı bir konaklama tesisini daha Seben’e kazandırıp gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlayacağız. Bunu da sırtımızda sarınıp gitmeyeceğiz. Biz yarın olmadığımızda Seben’de kalacak. Toplam maliyeti 950 bin TL olan tesisi Seben Belediyemizin bütçesiyle yapıyoruz. Bu vesileyle emeği geçen Sayın Valimize, İlce Kaymakamımız, Bolu Belediyesi Başkanı Alaaddin  Yılmaz ve ekibine, yüklenici firma Tabiatın Kalbi Bolu şirketine, oy birliği karar alarak bu eserin yapılmasını onaylayan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi  Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerine şükranlarımı  sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İlçe Kaymakamı İdil Özdemir ise " Bugün burada Seben Belediyesi tarafından geleceğe atılan imza olma niteliği taşıyan Butik Otelin Sosyal tesisin temelini atmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Sizlerinde bildiği üzere Türk Toplumunun en güzel özelliklerinden biri de misafirperverliğidir. Bizler misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlar selametle uğurlarız. Bu düşünceyle Seben Belediyesinin ilçeye kazandıracağı bu eser  gelen misafirlerin rahatı ve mutluluğu için olmazsa olmazıdır. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Protokol konuşmalarının ardından dua edilerek kurban kesilip temel atma töreni gerçekleşti  ve Seben Belediyesi tarafından 800 kişiye etli pilav, ayran ikramı yapıldı.

Etiketler: