Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEBEN VE KIBRISCIK, AK PARTİLİ VEKİLLERİ BAĞRINA BASTI

SEBEN VE KIBRISCIK, AK PARTİLİ VEKİLLERİ BAĞRINA BASTI
24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekilliği Seçimleri için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Bolu İl Teşkilatı; İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti 27. Dönem Bolu Milletvekili Adayları Arzu Aydın ve Metin Vural, Seben ve Kıbrıscık ilçelerini ziyaret ettiler.


Seben ve Kıbrıscık AK parti Teşkilatlarını ziyaret eden Doğanay ve beraberindeki Bolu Milletvekili Adayları; gerek AK Parti Teşkilatı mensuplarınca gerekse de ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılandılar.

Doğanay ve beraberindekiler ilk olarak AK Parti Seben İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Teşkilat mensupları ile bir araya geldiler.

Burada Teşkilat mensuplarına hitap eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; Seben İlçe Teşkilatının birlik ve beraberliğine dikkat çekerek, özellikle Seben İlçe Kadın Kolları tarafından düzenli olarak yapılan ev ziyaretlerinin de tüm Türkiye'deki AK Parti Teşkilatlarına örnek olması gerektiğini belirtti.

Doğanay; "Bolu'da 2002 yılından bu yana Bolu ilini coğrafi şartlara göre 3 bölgeye ayırırsak Merkez ve Gerede bölgesinden sürekli aday çıkmasına karşılık Seben, Kıbrıscık, Mudurnu ve Göynük bölgesinden aday çıkmaması yönünde serzenişte bulunurdunuz. İşte 3. Sıra Adayımız Metin Vural. Mudurnulu. Sahip çıkın. Sizin evladınız, sizin toprağın insanı. AK Parti Teşkilatları olarak Allah nasip ederse 3-0 yaptığımızda, bu bölgeden de bir Milletvekilimizi Meclise göndermiş olacağız. O zaman da Bolu'yu hiç kimse durduramaz. Buna ben canı gönülden inanıyorum. Yeter ki Teşkilatlarımız bunu istesin. Bunun çıkması için de öncelikle biz Teşkilatlar olarak çalışacağız. Sandığa da bu çalışmamızı yansıtacağız. Ben Seben'deki %55'li oyu kabul etmiyorum. Nasıl ki; Yeniçağa %75, Dörtdivan %90, Gerede %90 oy veriyorsa Seben de Kıbrıscık da Mudurnu da Göynük de bu desteği verecek" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın; "Bugün Bolu'da bir kadın aday varsa, böyle bir algı oluşmuşsa, bunu başaran Bolu Kadın Kolları Teşkilatıdır. Kadın Kollarımıza da bu desteği, ilçe ve Belediye Başkanlarımız vermiştir. Bu ortak çalışmanın meyvesidir. Ben her birinizden ayrı ayrı bu noktada helallik istiyorum. Ama görevimiz bitmedi. Omzumuzda çok ağır bir yük var. Şimdi biz Bolu'da, bir kadın Vekil adayının olduğunu göstereceğiz. Liderimize diyeceğiz ki; Sen, bizi aday yaptın, biz de sana 3 Vekille geldik diyeceğiz. Bizim AK Parti iktidarları olarak o kadar çok yaptığımız şey var ki bunları anlatacağız. Ama lütfen şunu da anlatın; Bolu siyasi tarihinde ilk defa bir kadın adayımız var o bizi anlar. Bizi, bizim dilimizle konuşup, söylemeden anlayacak bir kadın Vekilimizi Ankara'ya göndereceğiz ve destek olun diye söyleyin" ifadelerini kullandı.

Mudurnulu olduğunu ve coğrafi olarak da Seben ve Kıbrıscık bölgesinin evladı, bu toprakların bir ferdi olduğunu belirterek sözlerine başlayan AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural da yaptığı konuşmada; "Aday adayı iken Seben'e geldiğimde Seben Teşkilatımız bana güçlü bir destek vereceklerini hissettirdiler. Yaklaşık 30 yıl gibi bir süredir bu topraklardan bir Milletvekili çıkmadı. 24 Haziran'da vereceğiniz destekle bu kardeşinizi Milletvekili olarak Ankara'ya göndereceğinize inanıyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; "Demokrasinin tecellisi açısından Metin Vural'ın Ankara'ya gelmesi lazım. Türkiye'de istikrarın sürmesi için 3-0 yaparak Ankara'ya Metin Vural'ın gelmesi lazım. Seben'in yolları yapıldı ama Seben gibi ilçelerimizin yollarının yapılması için Metin Vural'ın Ankara'ya gelmesi lazım. Seben Gölet’i gibi göletlerin yapılabilmesi için evet, Metin Vural'ın Meclise gelmesi lazım. Metin Vural'ın gelemsi lazım ki; o sosyal devlet, o sıcak insan ilişkisi Bolu'da ve tüm Türkiye'de cereyan etsin. Yine okula giden bebelerimizin sınıftaki sıralarının üzerine ders kitaplarının konulması için Metin Vural'ın Meclise gelmesi gerekiyor. Bu Metin Vural'ın ya da Ahmet'in, Mehmet'in kişisel meselesi değil. AK Parti Türkiye'de kendini güçlü temsil ettiği müddetçe; bu coğrafya üzerinde hesabı olanlar, dün bu yolların, havaalanlarının, tünellerin yapılmasına mani olanlara inat AK Parti'nin tek başına güçlü bir şekilde iktidara devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Teşkilat ziyaretinin ardından Seben İlçe Pazarını ziyaret eden Doğanay ve beraberindeki AK Parti Bolu Milletvekili Adayları burada esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Ardından da Kıbrıscık ilçesine geçen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti 27. Dönem Bolu Milletvekili Adayları Arzu Aydın ve Metin Vural, Kıbrıscık’ta Teşkilat mensupları ve Kıbrıscıklılarla bir araya gelerek, 24 Haziran'da yapılacak seçimde destek istediler. 

Etiketler: