Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAĞLIK KURULU RANDEVULARI SİSTEMDE

SAĞLIK KURULU RANDEVULARI SİSTEMDE
Sağlık kurulu raporu almak isteyenlerin, randevularını MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) üzerinden alabilecekleri belirtildi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol; “Hastanelerimizden sağlık kurulu raporu almak isteyenlerin yapması gerekenler oldukça kolay. Telefon ile 182’yi aramak veya internetten MHRS sistemi ile randevu almak.” dedi.

Konu ile ilgili olarak Bolu İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol; İlimizde sağlık kurulu raporu almak isteyenlerin Alo 182’den ya da internet üzerinden Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile hastanelerimizden sağlık kurulu raporu randevusu alabileceklerini böylece kurul için gerekli olan iş ve işlemlerinin daha az sürede vakit kaybetmeden tamamlanabileceğini söyledi.

Sağlık Kurulu İçin Randevu Almak Artık Çok Kolay

Demirkol; “Hastanelerimizden sağlık kurulu raporu almak isteyenlerin yapması gerekenler oldukça kolay. Telefon ile 182’yi aramak veya internetten MHRS sistemi ile randevu almak. Bu sayede vatandaşlarımız sağlık kurulu raporlarını daha kısa sürede, hızlıca alabilecekler.” diyerek sağlık kurulu raporlarının randevu sistemine geçişinin pek çok kolaylığı beraberinde getireceğine vurgu yaptı.

 

Etiketler: