Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PLAY-OFF’U GARANTİLEDİK

PLAY-OFF’U GARANTİLEDİK
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 32’inci haftasında kendi sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-1 önde kapattığı karşılaşmada İstanbuspor’u 3-1 mağlup ederek Play-Off’lara kalmayı garantiledi.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, İstanbulspor maçına; Gökhan, Alim, Diarra, Furkan, Umut, Özgür, Akabueze, Sefa, Mustafa, Guido, Poepon on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ertuğrul, Göksu, İrfan, Melih, Pedro, Andre Santos, Ahmethan, Yusuf Emre, Burak, Caner yer aldı.

İstanbulspor ise Boluspor karşısına; Okan, Onur Kolay, Onur Ergün, Cajic, Nascimento, Kubilay, Mehmet, Kojic, Elsem, Zafer, Tuncer on biri ile çıktı.

KARAFIRTINALAR’DAN 3 DEĞİŞİKLİK

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ilk on birde değişikliklere gitti. Deneyimli teknik adam sarı kart cezalısı İshak’ın yerine Özgür’e, İrfan’ın yerine Sefa’ya, Melih’in yerine de Guido’ya formayı verdi.

BOLUSPOR GOLLE BAŞLADI

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 1’inci dakikasında golü buldu. İstanbulspor defansının hatasını çok iyi değerlendiren Poepon kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şık bir vuruşla topu ağlara göndermek isteyen Poepon’in vuruşu direkten döndü, dönen topu Guido tamamladı. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.

İSTANBULSPOR HEMEN CEVAP VERDİ

İstanbulspor maçın 2’inci dakikasında beraberlik golünü buldu. Cajic sert vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi.

BENTLEY DOKSANA GÖNDERDİ

Boluspor maçın 6’ıncı dakikasında bir kez daha öne geçti. Kazanılan serbest vuruşun başına geçen Bentley müthiş bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor, İstanbulspor karşısında 2-1 öne geçti.

POEPON DİREKLERİ GEÇEMEDİ

Boluspor 9’uncu dakikada 3’üncü gole çok yaklaştı. Mustafa’nın pasında ceza sahası içinde topa vuran Poepon’in vuruşu yan direkten oyuna alanına geri döndü. Boluspor maçın 27’inci dakikasında 3’üncü gole bir kez daha yaklaştı. Poepon yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu, top yan direğe çarpıp auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

POEPON BU KEZ AFFETMEDİ

Maçın ikinci yarısına İstanbulspor başladı. Boluspor maçın 60’ıncı dakikasında 32üncü golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında Mustafa Durak, 3 kişiyi çalımlayıp topu Poepon’e aktardı. Poepon topu uzak köşeye gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 3-1’e getirdi. Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 70’inci dakikasında yapıldı. Özgür oyundan çıktı, Yusuf Emre oyuna girdi.  Boluspor’da maçın 73’üncü dakikasında Umut sarı kart gördü. Boluspor, 80’inci dakikada ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Guido oyundan çıktı, Burak oyuna girdi. Maçın 86’ıncı dakikasında Boluspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Santos oyuna girdi, Sefa oyundan çıktı. Boluspor’da 89’uncu dakikada Burak sarı kart gördü. Maçın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, İstanbuspor’u 3-1 mağlup ederek Play-Off’lara kalmayı garantiledi.

 

Etiketler: