Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“PLAY-OFF’LARA KALMAK İSTİYORUZ”

“PLAY-OFF’LARA KALMAK İSTİYORUZ”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 22’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ligde 30 puanla Play-Off potasının hemen altında bulunan Boluspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı zorlu Adana deplasmanı öncesi umutlu konuştu.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “İnşallah Adana Demirspor maçında şans bizimle olur. Futbolcu sakatımız çok fazla yok. İyi oynamak istiyoruz. İyi mücadele etmek istiyoruz. Teknik heyette artık takıma adapte sağladı”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Bu hafta 3 puan aldık. 2 haftalık bir sıkıntı olmuştu. Ümraniyespor maçını kaybetmemiz hem bizde hem de taraftarda moral bozukluğu yarattı. Gaizantep’te bunu gördük. Manisa maçında bunu bitirdik. Bu hafta Adana Demirspor maçıyla önemli bir maça çıkacağız. Boluspor’un alacağı 3 puan nasıl Giresunspor’u deplasmanda yendiysek, burada alacağımız 3 puan bizi ligde çok değişik noktaya getirebilir. Bu anlamda da takımımız iyi, moraller yerinde. İnşallah Adana Demirspor maçında şans bizimle olur. Futbolcu sakatımız çok fazla yok. İyi oynamak istiyoruz. İyi mücadele etmek istiyoruz. Teknik heyette artık takıma adapte sağladı. İnşallah 3 puana gidiyoruz. Bu konuda da 3 puan bizim olur. İnşallah kalan maçlarda da Boluspor’u en başta ilk 6’nın içinde tutmaya çalışırız.”

“ŞU ANDA BİZİM PUANIMIZIN 40 OLMASI LAZIMDI”

Geçmişe sünger çektiklerini ve kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Geçen sene bu takımımız Play-Off oynamıştı. Biz bu takıma ilave çok büyük topçular aldık. Ama baktığımız zaman şu anda iyi puanda değiliz. Sezon başında kaybettiğimiz puanları yavaş yavaş telafi etmemiz gerekiyor. Şuanda bizim puanımızın 40 olması lazımdı. Artık eskiye bakmadan mücadele edeceğiz” dedi.

“İNŞALLAH PLAY-OFF’A KALACAĞIZ”

Kalan haftalarda ciddi bir fikstür avantajına sahip olduklarını ifade eden Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Son 8 maçın 6 tanesi iç sahada. Yavaş yavaş fikstür avantajı da bize dönmeye başladı. Rizespor, İstanbulspor, Ankaragücü maçları Bolu’da oynanacak. Bu maçta bizim en başta yenilmememiz gerekiyor. Adana Demirspor maçında kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Alacağımız puan veya puanlar bizi biraz daha yukarılara taşır. Play-Off’lara kalmak istiyoruz. Geçen sene play-off oynadık, bu senede oynamak istiyoruz. İnşallah play-off’a kalacağız” şeklinde konuştu. 

Etiketler: