Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PAZARCILAR TEZGÂH AÇMADI

PAZARCILAR TEZGÂH AÇMADI
Çıkınlar Mahallesi Kapalı Semt Pazarının uzak olmasından dolayı vatandaşların gelmediği için para kazanamadıklarını ifade eden pazarcılar tezgah açmadı.

Bolu Belediyesi tarafından Çıkınlar Mahallesine yapılan Kapalı Semt Pazarının uzak olmasından dolayı vatandaşların gelmediği için para kazanmadıklarını belirten pazarcılar, geçtiğimiz günlerde sorunlarını dile getirerek, sorunların çözülmediği takdir de tezgah kurmayacaklarını açıklamıştı. Sorunların çözülmediğini söyleyen pazarcılar, yetkililerin bu soruna hiçbir çözüm bulmamasından dolayı bu hafta tezgah açmadılar.

“SORUNUMUZ VATANDAŞLARLA İLGİLİ DEĞİLDİR”

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “Geçtiğimiz günlerde esnafımızın hak isyanını dile getirmiştim ve sorun çözülmediği takdirde bu pazar yerinde tezgah açmayacağımızı söylemiştik. Dediğimiz gibi yetkililerden bu konuda hiçbir çözüm getirilmedi. Bizde bu yüzden bu hafta tezgah açmadık. Sorunumuz vatandaşlarla ilgili değildir. Bizlerde evimize bir lokma ekmek götürebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu emeğimizin bir karşılığı olmalıdır. Ancak bu emeklerin bir karşılığı yoksa bizimde tezgah açmamızın zarar etmemizin bir gereği de yoktur. Bu yüzden bu sorun devam ettiği sürece burada tezgah açmayacağız” diye konuştu.

Etiketler: