Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Özel Çamkent Anadolu Lisesi fark yarattı

Özel Çamkent Anadolu Lisesi fark yarattı
Özel Çamkent Anadolu Lisesi, Bolu’da bir ilk olan butik lise sistemi ile öğrencilerinin başarısını artırmaya devam ediyor.

Bireyselleştirilmiş öğretim yöntemleri ile her öğrenciye kendini özel hissettiren ilimizin seçkin okulu, eğitim öğretim sürecine velileri de ilimizde ilk ve tek olan mobil telefon uygulamasıyla dahil ederek büyük memnuniyet sağlıyor.

Okul kurucusu Ebru Akın,  ilimizdeki her veliye seçkin bir eğitim hizmeti vermeyi ve Bolumuzun üniversiteye giriş sınavlarında Türkiye genelindeki başarı sırasını yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti. Belirli bir düzende çalışamadan başarılı olunamayacağını söyleyen Akın, uyguladıkları eğitim modeliyle yoğun bir ilgi ve takdir kazandıklarını söyledi.

VELİLERİ UYARDI

Önümüzdeki yıl üniversite sınavına hazırlanmak için özel okul tercih edecek öğrencileri ve velileri ağırlıklı orta öğretim başarı puanı konusunda uyaran Ebru Akın; “Bilindiği gibi resmi ve özel Anadolu liselerinde haftada 40 saat, temel liselerde ise 35 saat ders yapılmaktadır. Dolayısıyla Temel liselerde okuyan öğrencilerin toplam kredisi Anadolu liselerindekilere göre daha az olmaktadır. Bu durum sınavda aynı neti yapmasına rağmen temel lise öğrencilerinin daha düşük yerleştirme puanı almasına ve başarı sırasının gerilemesine yol açmaktadır’’ dedi.

SINIRLI SAYIDA KONTENJANLAR İÇİN GEÇ KALMAYIN

2018-2019 Eğitim öğretim yılı için özel okul kayıtlarının Ocak ile Mayıs ayları arasında yapılmakta olduğunu belirten Özel Çamkent Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Beykoz, Şubat ayında kayıt yaptıran velilere taksit sayısı artırılarak ödeme kolaylığı sağlandığını,  okul ücretinin her bütçeye uygun olduğunu belirtti. Ayrıca Özel Çamkent Anadolu Lisesine gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle Bolu halkına müteşekkir olduğunu ifade eden Beykoz velilere kalan sınırlı kontenjanlar nedeniyle kayıt yaptırmak için geç kalmamalarını tavsiye etti.

Etiketler: