Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZGÜR KAZAR’IN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

ÖZGÜR KAZAR’IN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Boluspor alt yapısında yetişen ve sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Özgür Kazar 2. ligde şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor’a transfer oldu.

Levent Ümit Erol’un haberine göre Antakya Belediye Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi olan Lütfi Şavaş’ın ısrarla takıma katılmasını istediği Özgür Kazar’ı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan rica edip Hatayspor kadrosuna kattı.

Sezon başında Boluspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Özgür Kazar ligin ikinci yarısında Hatayspor’da forma giyecek. Temel eğitimini Boluspor alt yapısında alan ve profesyonel olan Özgür Kazar kırmızı beyazlı forma altında alt yapıda bir Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye ikinciliği yaşamıştı.

Fenerbahçe’de bu sezon U21 takımında 13 karşılaşmada forma giyen Özgür Kazar, 724 dakika süre alırken bir gol atma başarısını gösterdi.

Hatayspor transferini açıklayan Sporundibi.com Levent Ümit Erol twitter adresinden transferi duyurdu. Antakya Belediye Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi olan Lütfi Şavaş’ın ısrarla istediği Özgür Kazar için Fenerbehçe Alt yapı koordinatörleri ‘Özgür’e ihtiyacımız var’ demelerine rağmen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı araya sokarak transferi noktalayıp Hatayspor’a transferi onaylandı.

Ayrıca Hatayspor Fenerbahçe alt yapısında İsmail Kaya’yı da transfer etti.

Etiketler: