Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖNDER TİCARET BOLU

ÖNDER TİCARET BOLU


Tel0 374 333 0333 
E-posta[email protected] 
Site 
AdresSanayi Sitesi 33. Blok No:3 Bolu 

ÖNDER TİCARET

Firmamız 2008 yılından itibaren LPG montajı ve tamiri, araç bakımı, yedek parça, araç servis ve madeni yağ satışlarımızın yanı sıra Karbüratörlü ve sıralı kit, FSI-TSI (Audi, VW, Seat, Skoda), GDI (Hyundai, Kia), THP (Peugeot, Citroen), DiSi (Mazda) gibi direkt enjeksiyonlu araçlara SDI (gaz fazı) ve LDI (likit enjeksiyon) kitleri ile dönüşüm imkanı sağlamakta aynı zamanda 2. El oto alım satım hizmetlerini aynı çatı altında birleştirerek kaliteli ve güvenilir bir şekilde sizlere sunmaktadır.

ARAÇ BAKIMI

Aracın uzun ömürlü olması için doğru bakım şarttır. Bu nedenle motor modeline bağlı olarak her 10.000 km' de bir dizi kontrol ve bakım işlemleri programlanmıştır. Ancak bu periyodik bakımın, aracın tüm gereksinimini tamamen kapsamayacağını bilmeniz önemlidir. Ayrıca 10.000 km bakımı öncesinde ilk dönemde ve sonrasında, bir bakımla başka biri arasında rutin bakım ve sıvıların tamamlanması, lastik basınç kontrolü gibi sıradan bakım işlemlerinin yapılması gereklidir. Her bakım esnasında programlanmış olana ilave olarak başka parça değişimleri veya onarımlarına ihtiyaç çıkarsa bunlar müşterinin onayı ile gerçekleşebilir.

Uzmanları tarafından ve zamanında yapılan kontrol ve değişimlerin, sizi maddi ve manevi yönden zor durumda bırakacak sonuçlardan koruyacağını bir kere daha hatırlatmak istiyoruz

Araç bakımının amacı, aracın ve motorun ömrünü uzatmak olduğu için düzenli yapılan bakımlar, aracın daha uzun süre kullanılmasını sağlayacağı gibi aynı zamanda trafikteyken beklenmedik sorunların çıkmasını önleyecektir.

Araç bakımları, her aracın tipine, modeline ve markasına göre değişiklik gösterebilir; fakat genel olarak belirlenmiş standart bakım süreleri de bulunmaktadır.

Araç sahiplerinin dikkat etmesi gereken en önemli konulardan biri de düzenlı araç bakımını yaptırmaktır. Düzenli olarak araç bakımını yaptırmayan araç sahipleri, hem kendi hem de trafikteki diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atabilirler.

ÖNDER TİCARET İLE İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ FİRMA REHBERİMİZ DE... LÜTFEN TIKLAYIN