Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NEYMAR’IN BOLU SEVGİSİ BİTMİYOR

NEYMAR’IN BOLU SEVGİSİ BİTMİYOR

Geçtiğimiz günlerde Bolu ve Türkiye gündemine getirdiğimiz Neymar haberi sonrası dikkatler ve gözler Bolu’ya çevrilmişti. Dünya yıldızı Neymar, Andre Santos kanalı ile 75 bin liralık milli piyango bileti almasının ardından Boluspor’a katkıda bulunmuştu.

Brezilyalı oyuncu Neymar ise arkadaşı Andre Santos kanalı ile Santos’un yakın arkadaşı Takip Gazetesi spor köşe yazarı, berber Hüseyin Tayşi ile birlikte Bolu kamuoyuna selam gönderdi. 

‘HÜSEYİN BERBER VE MERHABA BOLU’

Brezilyalı yıldız Neymar, geçtiğimiz gün görüntülü olarak Andre Santos kanalı ile Santos’un yakın arkadaşı olan Hüseyin Tayşi ve Bolu kamuoyuna selam gönderdi. Video görüntüsü çeken Andre Santos, Brezilyalı yıldız oyuncuya ‘Hüseyin Berber ve merhaba Bolu’ diyerek selam gönderirken Neymar’ın Bolu ismini ezberlemesi dikkat çekti. 

SANTOS, DAVET ETTİ

Kırmızı Beyazlı ekipten 75 bin liralık bilet alan Brezilyalı yıldızın Bolu’ya gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu. Santos’un Bolu’ya misafir olarak gelmesi yönünde kendisine davet olduğunu Neymar’a iletmesinden sonra Andre Santos’a Bolu’ya seve seve geleceğini ifade ettiği bilgisi gelen haberler arasında yer aldı.


Etiketler: