Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUDURNU’DA KETEM SAĞLIK DURAĞI AÇILDI

MUDURNU’DA KETEM SAĞLIK DURAĞI AÇILDI
Mudurnu'da kanser hastalıklarının erken teşhisine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak KETEM Sağlık Durağı açıldı.


Açılışa Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, İlçe Sağlık Müdürü ve Mudurnu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eyüp Aytekin, Mudurnu Belediye Başkan Yardımcısı Neriman Ergen, Belediye Meclis Üyeleri Kâmuran Esen, Nebahat Büyüker, CHP Mudurnu İlçe Başkanı Sami Özdemir, Mudurnu Devlet Hastanesi Müdürü Üzeyir Altuğ, Mudurnu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Engin Ersoydan, sağlık personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Mudurnu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Mudurnu Belediyesi ilçe merkezinde bulunan bir otobüs durağında Kanserde erken teşhisin önemi ve Ketem ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir çalışma meydana getirdiler.

Açılışta konuşan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eyüp Aytekin; kanser hastalığında erken teşhisin önemine ve Ketem'in ücretsiz hizmetlerine dikkat çekerek tüm vatandaşlara uyarılarda bulundu. Mudurnu Belediyesine de verdiği destekten dolayı teşekkür eden Aytekin durak tipinin ve tasarımların da çok beğenildiğini ifade etti.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ise; gece gündüz yorulmadan çalışan tüm sağlık emekçilerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Kanserde erken teşhis konusunda farkındalık yaratabilmek için İlçe Sağlık Müdürlüğümüzden talep geldi. Bir durağı "Ketem Sağlık Durağı" haline getirelim diye. 1 olmaz 2 durağa uygulama yapalım dedik ve hemen başladık çalışmalara. Umarız vatandaşlarımız erken teşhisin önemini hiç unutmazlar diye konuştu.

Etiketler: